Hurtig levering Hurtig levering
Fra kun 29,00 kr.
Bestil inden Bestil inden kl. 17:00
Så sender vi din pakke i dag!
Vi er klar til at hjælpe dig! 70 27 66 66
Hverdage kl. 09.00 - 17.00
Trustpilot
TrustPilot 4,8 ud af 5 stjerner!

Brother MFC

Brother

Vælg din Brother MFC model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Brother MFC-printertoner til konkurrencedygtige priser

Printere i Brothers MFC-serie er maskiner i luksusklassen. Multifunktionsprintere med et væld af funktioner, som stiller de flestes behov. Disse laserprintere leverer højkvalitetsudskrifter i et højt tempo og er derfor særligt velegnede til arbejdspladsen.

I mange år har Brothers printere været populære blandt mange kunder, især fordi priserne er konkurrencedygtige, og kvaliteten er i top. Brother er en over 100 gammel japansk virksomhed, men har siden 1958 været til stede på det europæiske marked. Igennem årene har Brother ikke kun produceret printere, men også både symaskiner og motorcykler.

Den japanske virksomheds første laserprinter blev lanceret i 1987, og under et årti senere blev den første multifunktionelle Brother laserprinter sendt på markedet. Her var printer, scanner, telefon og fax var kombineret i ét produkt. Med andre ord den første forløber til MFC-serien. Og i dag aner vi allerede, hvad fremtiden kommer til at byde på: Udviklingen af 3D-printere er allerede i fuld gang, og det er bare et spørgsmål om tid, før de kan erhverves til en pris, hvor alle kan være med.

Brothers nordiske hovedkontor ligger i Ishøj i Danmark, og virksomheden har desuden nordiske filialer i Göteborg, Oslo og Helsinki. BilligToner har solgt tonere og blækpatroner til Brother i stort set lige så lang tid – lige siden 2010, faktisk. 

Vi sælger både originale og de væsentligt billigere kompatible tonere. Sidstnævnte leverer print i samme kvalitet som de originale toner fra Brother, bare til en lavere pris. Du kan ofte spare helt ned til en tredjedel af prisen, hvis du vælger kompatible tonere frem for de originale.

En anden fordel ved de kompatible tonere er, at de er omfattet af vores prisgaranti, og at du optjener rabatpoint som fordelskunde. Og husk, at hvis du bestiller på hverdage inden kl. 17, afsender vi din ordre samme dag.