Brother MFC-8240 / LT

8240 / LT Brother
Brother MFC-8240 / LT
171 1397 DKK
4.8 5 5

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 8240 / LT. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere