Blækpatroner

Står du og leder efter en nyt sæt blækpatroner til din blækprinter, så er du landet det rette sted. Hos BilligToner.dk har vi altid er stor udvalg af billige blækpatroner til mange forskellige typer printere. Vi sælger både de billige kompatible patroner og de producenternes originale blæk.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Billige blækpatroner til blækprintere

Blæk på papir: Mere simpelt bliver det ikke, grundlaget for hele vores skriftlige kultur. Og alligevel er historien bag udviklingen af vore dages blækprintere ikke helt så enkel. Herunder kan du læse mere om de forskellige mærker, fra HP og Canon til Oki og Lexmark.

Japanske Epson blev grundlagt under Anden Verdenskrig, men producerede i starten noget helt andet end inkjetprintere og blækpatroner – nemlig ure. Ved OL i Tokyo i 1964 blev virksomheden udtaget som officiel tidstager med god markedsføring til følge. Og bare fire år senere lancerede Epson så sin første blækprinter. Men vi skal helt frem til 1990, før Epson gør sit indtog på det europæiske marked, og i dag sælger Epson blækpatroner og blækprintere i det meste af verden.

Selv om Oki er kendt for deres laserprintere, producerer de også blækprintere og printerpatroner. Oki har eksisteret i mere end 130 år, og i dag er over 18.000 medarbejdere i 120 lande beskæftiget med blandt andet at producere blækprintere og blækpatroner til de mange ejere af Oki inkjetprintere i hele verden.

Italienske Olivetti blev etableret i 1908 og efter mere end hundrede år med blandt andet produktion af skrivemaskiner, hvor de første grundsten til vore dages blækpatroner blev lagt, er de i dag et af mange kendte printermærker, som producerer blækpatroner og blækprintere til store dele af verden. Olivetti udgør en del af Telecom Italia, som har sit hovedsæde i Italien.

Samsung blev grundlagt så sent som i 1969 og er derfor en forholdsvis ny på markedet for blækpatroner og printere. Men det har ikke hindret Samsung i at blive en af verdens førende producenter af alt fra telefoner til inkjetprintere, herunder blækpatroner, på under halvtreds år.

Blækpatroner fra Lexmark har man kunnet få siden 1991 – men selv om Lexmark således ikke har været på markedet for inkjetprintere og blækpatroner så længe, har de ikke holdt sig tilbage: På få år er Lexmark således vokset til et af verdens mest populære printermærker, også inden for blækpatroner.

Konica Minolta, der i dag også producerer blækpatroner, kan føres helt tilbage til Tokyo i 1873. Men først i år 2000 får virksomheden navnet Konica Minolta, idet de to producenter Konica Corporation og Minolta Co., Ltd. slår sig sammen for blandt andet at producerer inkjetprintere og blækpatroner.

Den tyske producent af blækpatroner og blækprintere Triumph-Adler blev grundlagt i 1957 som en sammenlægning af Triumph og Adler. Der ligger dermed en solid tradition og masser af erfaring bag virksomhedens produkter, så du kan sikker på, at kvaliteten er i orden, når du køber blækpatroner og printere fra Triumph Adler.

Mange forbrugere ejer en blækprinter fra Canon og køber dermed Canons blækpatroner. Men vidste du, at Canon i 2008 nåede en samlet placering som nr. 36 på Business Weeks liste over Verdens bedste globale brands. Faktisk har Canon omkring 245 virksomheder på verdensplan, og dermed er de blandt de førende og mest solide mærker inden for produktion af blækprintere og blækpatroner.

Japanske Ricoh har også deltaget i udbredelsen af blækprintere og blækpatroner. Ricoh blev etableret i 1936 og har i dag hovedsæde i Tokyo. I Danmark har Ricoh cirka 180 ansatte med hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i både Aarhus og Kolding, som sørger for, at de danske forbrugere ikke løber tør blæk og blækpatroner.

Selv om det er mere end et århundrede siden, at blækpatron-giganten Brother blev grundlagt i Nagoya i Japan, er de i dag et af mest moderne printerbrands på markedet med en global produktion af blækpatroner og printere. I 1958 fik Brother en afdeling i Europa, først i Irland og ti år senere i Norden. Brother fremstillede dengang alt fra symaskiner til motorcykler, men med årene favnede den mangeårige teknologiske erfaring også markedet for blækprintere og blækpatroner.

William Redington Hewlett og David Packard var måske ikke var fra starten optaget af at fremstille en maskine, der ved hjælp af blækpatroner kunne udskrive på papir, men med tiden blev deres virksomhed HP en af verdens førende producenter af blækprintere og blækpatroner. Især DeskJet-serien har for eksempel opnået stor global popularitet og vidner om fortsat stor interesse for inkjetprintere og blækpatroner.

Michael Dell var også interesseret i at udvikle computerteknologien – og med tiden også blækprintere og blækpatroner. I hvert fald etablerede han Dell i 1984, som siden er blevet en af de helt store producenter af inkjetprintere og blækpatroner. Vi skal dog helt frem til 2003, før vi ser Dells første printer, men mange tog snart det nye printermærke til sig. I dag kan du således både få Dell blækprintere og Dell blækpatroner.