OKI toner

OKI toner

Mangler du toner til din Oki-printer? Så tag et kig i vores store udvalg af tonerpatroner til de mange populære modeller – f.eks. fra Oki B-, C- og MB-serierne. Vores tonere findes i sort og alle tre farver, det vil sige cyan, gul og magenta.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære OKI toner

Oki-tonere til landets laveste priser

Du kender det sikkert. Du er i gang med at printe en stor opgave, rapport eller lignende, og pludselig løber printeren tør for toner. Der er ikke noget mere irriterende. Derfor er vi hos BilligToner.dk stolte af at kunne tilbyde hurtig assistance, når uheldet er ude. Vi sender nemlig din toner samme dag, som du bestiller, såfremt du bestiller på hverdage – og altid til en billig fragt.

Foruden vores hurtige service byder vi på fordelagtige priser på alle vores tonere. Derfor tør vi godt love prisgaranti på alle kompatible tonere til din Oki printer. På den måde er du sikker på, at du aldrig kommer til at betale overpris hos BilligToner.dk.

På verdensplan har Oki eksisteret i mere end 130 år, og i dag beskæftiger koncernen over 18.000 medarbejdere i 120 lande. Af disse arbejder mere end 1000 i Europa, hvor det første kontor blev etableret i Düsseldorf i 1984. I mere end 60 år har Oki været en del af printindustrien, og virksomheden arbejder stadig på daglig basis med at udvikle nye produkter og teknologier – herunder tonere til Okis printere – som kan komme de mange kunder til gode.

Som pionervirksomhed har Oki sat sit klare fingeraftryk på udviklingen, blandt andet ved at være de første til at introducere LED-udskrivningsteknologien på markedet. Denne teknologi sikrer en langt skarpere HD-farveudskrivning i høj hastighed sammenlignet med mange andre laserprintere og tonere på markedet.

Oki går også forrest, når det kommer til virksomhedens CSR-initiativer. I de seneste 20 år har Oki samarbejdet med Red Barnet om at sikre børns rettigheder i 120 lande. Støtten omfatter blandt andet et uddannelsesprogram, der skal være med til at sikre, at alle børn modtager en god uddannelse.

Kvalitet er i højsædet hos Oki, og i 2009 er virksomheden den første i branchen til at introducere tre års garanti som standard. Hos BilligToner har kvalitetsprodukter også førsteprioritet, og vi tilbyder derfor alle vores kunder en 100 % tilfredsgaranti: Fuld tilfredshed med din toner eller pengene tilbage.

Så skulle opleve problemer med toneren til din Oki printer, skal du blot kontakte os, og vi vil sørge for at hjælpe dig. Og hvis vi ikke kan få det til at virke, får du dine penge tilbage – uden diskussion.