Ricoh toner

Ricoh toner

Vi har hos BilligToner sat os for at levere produkter til så mange forskellige printermærker som muligt, så ingen går forgæves hos os. Derfor fører vi også tonerpatroner til printere fra Ricoh, for eksempel modeller fra MP- og AFICIO MP-serierne.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære Ricoh toner

Ricoh toner til lav pris

Ricoh er en japansk virksomhed, som blev grundlagt i 1936, og i dag har firmaet hovedsæde i Tokyo og driver virksomhed i omkring 200 lande. I 1960’erne og 1970’erne producerede Ricoh armbåndsure for både det japanske marked og det internationale marked. Op gennem 1980’erne og 1990’erne bestod en stor del af produktionen af kopimaskiner, og omkring årtusindskiftet var Ricoh verdens største producent af kopimaskiner.

I dag producerer Rico hovedsageligt digitalkameraer, fotokopimaskiner, faxmaskiner og printere, herunder tonerpatroner. Ricohs printere er især målrettet arbejdspladser, hvor de store multifunktionsprintere sørger for en gnidningsfri hverdag på mange slags kontorer verden over. Især Aficio-serien, som første gang blev sendt på det globale marked i 1996, har vundet stor udbredelse.

Fordi Ricoh foruden laserprintere og tonere også har stor erfaring med produktion af fotoudstyr og fotokopimaskiner, er det en virksomhed, der er specialister i optimal billedgengivelse. Og det kommer naturligvis også brugere af deres printere til gavn. Her får du udskrifter i meget høj kvalitet, sådan som de fleste moderne arbejdspladser kræver det.

I Danmark har Ricoh cirka 180 ansatte med hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i både Aarhus og Kolding. Og hos BilligToner har vi blandt vores kunder mange, som i dag benytter sig af Ricoh printere og derfor køber tonere til fordelagtige priser hos os. Og vi lever hurtigt og billigt – bestil inden kl. 17 på hverdage, og vi afsender din Ricoh toner samme dag.

Hos BilligToner finder du tonere til mange af Ricohs populære serier: Ricoh Aficio, Ricoh Aficio MP, Ricoh Aficio SG, Ricoh Aficio SP, Ricoh C 2500, Ricoh C 7501, Ricoh Imagio Neo, Ricoh MP, Ricoh Pro og Ricoh SP. I Aficio-serien finder du mange af Ricohs mest populære printermodeller, for eksempel Ricoh Aficio 1027, Ricoh Aficio 2032 og Ricoh Aficio 3030.

BilligToner fører både originale og i visse tilfælde kompatible tonere til printere fra Ricoh. Og for de kompatible tonerpatroner gælder – som for alle vores andre kompatible produkter – prisgaranti og fordelskundeordning. Som fordelskunde optjener du rabatpoint, hver gang du køber kompatible tonere til din Ricoh printer. Rabatpointene kan bruges, når du igen skal købe kompatible tonere – uanset om det er til printere fra Ricoh eller et af de andre mærker, vi fører.