Kyocera toner

Kyocera toner

BilligToner.dk fører et bredt udvalg af billige tonere til Kyoceras printere. Mangler du en toner til din printer fra FS, KM eller ECOSYS-serien, er du således havnet det rette sted. Og med vores prisgaranti på kompatible patroner kan du være sikker på ikke at komme til at betale for meget.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære Kyocera toner

Prisgaranti på kompatible tonere til Kyocera

Da Kazuo Inamori i 1959 stiftede Kyoto Ceramic Co., Ltd. fremstillede virksomheden udelukkende keramik, herunder en keramisk isolator til brug i tv-billedrør, og først senere kom printerproduktionen til. I 1982 skiftede virksomheden navn til sit nuværende navn – Kyocera – og i dag producerer Kyocera en lang række forskellige produkter, herunder industriel keramik, solcelleanlæg, telekommunikationsudstyr, kopimaskiner, elektroniske komponenter, halvledere, skæreredskaber og komponenter til læge- og tandlægeimplantater. Og naturligvis også printere.

En stor del af Kyoceras produktportefølje er kommet til via opkøb af andre selskaber, og det var især opkøbet af fotokopimaskineproducenten Mita Industrial Co., Ltd. i 2000, der indledte æraen med produktion af printere for Kyocera. Det nye firma kom til at hedde Kyocera Mita Corporation og fik hovedsæde i Osaka, Japan med datterselskaber i mere end 25 lande. I Danmark ligger også en afdeling – KYOCERA Document Solutions – som har adresse i Glostrup, hvorfra de danske kunder betjenes.

Virksomheden har nydt stor fremgang de sidste tredive års tid, og Kyocera havde i 2011 således 66.608 medarbejdere og en årlig omsætning på 15,3 mia. USD. Og en af grundene til Kyoceras store succes er deres laserprintere, som man i dag finder på mange arbejdsplader, men også på hjemmekontorer, hvor den slidstærke og driftsikre Kyocera printer giver sikkerhed for en stabil og høj kvalitet i udskrifterne.

Hos BilligToner fører vi tonere til fire af Kyoceras populære serier – nemlig Kyocera ECOSYS, Kyocera FS, Kyocera KM og Kyocera TASKALFA. Flere af disse printere er farveprintere, og vi forhandler naturligvis tonerpatroner i alle farver: sort, cyan, magenta og gul.

Mange af vores tonerpatroner er kompatible. Det vil sige, at de ikke er produceret af Kyocera selv. Hermed sikrer vi, at priserne er så lave, at alle kan være med. Du skal dog ikke være bange for, at farverne tværer ud, eller at din printer leverer dårlige udskrifter: Kvaliteten er nemlig den samme gode.

Bestiller du patroner hos BilligToner.dk, er leveringen altid billig – uanset om du bestiller én eller tyve blækpatroner. Samtidig er vi kendt for vores hurtige levering. På hverdage afsender vi nemlig samme dag, når du bestiller før kl. 17.