Canon Blækpatroner

Canon Blækpatroner

Hos BilligToner.dk fører vi et omfattende udvalg af blækpatroner til Canons populære printere. I vores sortimentet tilbyder vi både originale patroner til en række af Canons printermodeller – fx til Canons Pixma-printere – og samtidig forhandler vi et bredt udvalg af kompatible blækpatroner, som passer til Canons produkter. Den kompatible variant koster væsentlig mindre uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Vælg din Canon serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære Canon Blækpatroner

Stort udvalg af billige Canon Blækpatroner

BilligToner tilbyder både almindelig sort blæk til din printer fra Canon, men vi har selvfølgelig også farvepatroner i gul, cyan og magenta – og de konkurrencedygtige priser betyder, at du får det billigst hos os. I vores webshop finder du et stort udvalg af patroner til din printer fra Canon, blandt andet CLI-526 blækpatroner i alle fire farver – det vil sige sort, gul, cyan og magenta – som passer til mange af Canons printere i Pixma serien, fx Canon Pixma MG5250, Canon Pixma iP4850, Canon Pixma MX895 og Canon Pixma MG8150. Canons Pixma printere har fået omfattende udbredelse i hele verden, netop fordi de er skabt til hjemmekontoret; du får en billig printer, der ikke fylder meget.

Oplever du problemer med at udskifte blækpatronerne i din printer fra Canon, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til BilligToners kundeservice på telefon eller mail. Og er du ikke helt tilfreds med produktet, tilbyder vi 100 procent tilfredsgaranti på alle vores kompatible produkter, også blækpatronerne til Canons printere. Desuden har vi 120 dages fortrydelsesret for alle private kunder på de originale produkter fra Canon. Læs mere om BilligToners service under Kundeservice i menuen herover.

Blækpatronerne passer til en lang række af Canons printere, og på listen under produkterne finder du den fulde oversigt over de Canon printere, patronerne passer til. De kompatible blækpatroner passer til samme Canon printere som de originale patroner – de er blot lavet af tredjepart og er derfor væsentlig billigere.

Lidt om Canon og Blækpatroner

Canon-koncernen har mange års erfaring med udvikling og salg af printere – virksomheden har eksisteret siden slutningen af 30’erne, i 2008 blev de placeret som nr. 36 på Business Weeks’ liste over klodens bedste globale mærker. Dermed har de cementeret deres position som en af de førende printerproducenter i verden. Vi er derfor trygge ved at være blevet forhandler af tonere og patroner til Canons printere. Samtidig tør vi garantere, at med produkter fra Canon er alle vores kunder sikret prints i topkvalitet, der lever op til de flestes behov.

Det kan desuden nævnes, at i 2009 fik Canon en fjerdeplads på Fortune World’s Most Admired Companies. Canon har 245 virksomheder på verdensplan og er dermed blandt de mest kendte mærker i printerindustrien.

Canon har en filosofi, der kan udtrykkes med det japanske udtryk Kyosei, som kan oersættes til ”at leve og arbejde sammen til fælles bedste”. Med andre ord har miljøet en høj prioritet i Canon-koncernen, der fremstiller alle produkter med øje for ressourcebevaring, energivenlighed og anvendelse af ikkefarlige stoffer. Og så forpligter det selvfølgelig også, når det kommer til kvaliteten af produkterne. Har du en Canon-printer, er du derfor sikret høj kvalitet.

Kompatible tonere og blækpatroner til Canon

BilligToner vil gerne gøre alt vores bedste for, at vores produkter – såvel de originale tonere og blækpatroner fra Canon som de kompatible patroner og tonere – er, som du forventer. BilligToners kundeservice er klar ved telefonerne man til fre kl. 9 til 17, hvis du har kommentarer til din blækpatron. Så ring, hvis du har brug for hjælp. Eller skriv en mail til info@billigtoner.dk med dine kommentarer.

Hurtig levering - Blækpatroner til Canon

Hvis du er løbet tør for blæk til din printer fra Canon, kan du finde hjælp hos os. Vi sender lagerførte produkter samme dag, hvis bare du bestiller hverdage før 17. Og så kan du også nyde godt af den prisvenlige fragt.