Toner

BilligToner forhandler – som navnet antyder – tonere til fordelagtige priser, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Og heller ikke med udvalget. Du finder således tonere til stort set alle printermærker og printermodeller på markedet: HP, Canon, Dell, Kyocera, Lexmark, Epson, Konica Minolta, Brother, Triumph-Adler, UTAX, Samsung, Oki, Ricoh, Xerox og Olivetti. I vores webshop kan du finde originale tonere til disse mange mærker, men hvis du vil spare penge, har vi også et stort udvalg af kompatible tonere, som passer til laserprinterne. Så uanset om du har en Brother, HP eller Lexmark laserprinter, så har vi billige tonerpatroner til dig.

Kompatible tonerpatroner

Kompatible tonerpatroner er alternative, ofte billigere, versioner af de forskellige tonerproducenters originale produkter. Ved at købe kompatible tonerpatroner opnås ofte følgende fordele:

 • Lavere priser: Kompatible tonerpatroner er ofte billigere end originale tonerpatroner, hvilket kan spare dig penge på lang sigt.   
 • Højere kvalitet: Moderne kompatible tonerpatroner er lavet med høj kvalitet materialer og ga-ranterer ofte samme eller lige så høj kvalitet som originale patroner.
 • Tilgængelighed: Det er ofte nemmere at skaffe kompatible tonerpatroner online og i detailbu-tikker, hvilket gør det nemt at købe dem, når du har brug for dem.

Hos billigtoner sørger vi for at vælge kompatible tonerpatroner fra pålidelige producenter for at undgå kompatibilitetsproblemer og dårlig kvalitet.

Hvad er forskellen på toner og blæk?

Toner er det pulverstof, som er findes i en tonerpatron, lasertoner, eller tonerkassette. Tonerpulveret består af en blanding af plastikpartikler, kulstof eller en anden form for farvestof, som påføres papiret via en rulle i laserprinteren. Laserprinterne smelter tonerpulveret ved hjælp af elektriske impulser, hvorefter det påføres papiret ved hjælp af en rulle. Blækket i blækpatroner sprøjtes på papiret gennem små dyser i printeren. Kort sagt er toner pulver, hvorimod blæk er væske.

Fordele ved toner

Fordelen ved laserprinteren og toner er hurtig udskrivning, samt at der kan udskrives væsentlig flere sider pr. patron sammenlignet med f.eks. en printer, der anvender blækpatroner.

Ulemper ved toner

En ulempe ved brug af toner og laserprintere, er, at de ikke kan printe på fotopapir, da varmeudviklin-gen i forbindelse med opførslen er for høj. Printere der anvender toner producerer ofte ikke nær så skarpe billeder som printere, der anvender printerblæk.

Hvordan monteres en tonerpatron?

Bemærk: Trinnene kan variere lidt afhængigt af din specifikke printermodel, så det er en god idé at konsultere brugsanvisningen for din printer for nøjagtige instruktioner.

Afhængigt af din specifikke printer-model, vil følgende trin give dig en idé om, hvordan du skal indsætte en tonerpatron i en laserprinter:

 1. Åbn printerens dæksel: tonerpatronen er normalt er placeret inde i printerens venstre side. 
 2. Fjern den gamle tonerpatron: Tag fat i den gamle tonerpatron og træk den forsigtigt ud af printeren.
 3. Udtag den nye tonerpatron: Tag den nye tonerpatron ud af emballagen og ryst den ganske forsigtigt for at fordele tonerpulveret jævnt inde i patronen.
 4. Indsæt den nye tonerpatron: Placer den nye tonerpatron forsigtigt i printerens – den klikker, når den er på plads. 
 5. Luk dækslet: Luk printerens dæksel/låg.
 6. Genstart printeren: Tænd for printeren, hvorefter den skal genkende den nye tonerpatron - nu kan du fortsætte med at udskrive.

Bemærk: Trinnene kan variere lidt afhængigt af din specifikke printermodel, så det er en god idé at konsultere brugsanvisningen for din printer for nøjagtige instruktioner.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Trin-for-trin-guide til løsning af almindelige problemer med tonere

 1. Printeren udskriver slørede eller ufuldstændige sider.
  Hvis printeren udskriver slørede eller ufuldstændige sider, kan det skyldes en tilstoppet tonerpatron. Fjern tonerpatronen og ryst den forsigtigt fra side til side. Dette vil hjælpe med at distribuere tonerpulveret inden i patronen jævnt. Sæt tonerpatronen tilbage i printeren og prøv at udskrive en test-side igen. 
 2. Printeren udskriver sorte sider.
  Hvis printeren udskriver sorte sider, kan det skyldes, at tonerpatronen er tom eller tilstoppet. Fjern tonerpatronen og kontroller mængden af tonerpulver i patronen. Hvis det er lavt, skal du erstatte tonerpatronen med en ny. Hvis tonerpatronen er fuld, men stadig udskriver sorte sider, skal du rense tonerindgangen med en blød klud for at fjerne eventuel tilstoppet toner.
 3. Printeren giver en "Low Toner" advarsel, selvom tonerpatronen er ny:
  Hvis printeren giver en "Low Toner" advarsel, selvom tonerpatronen er ny, kan det skyldes, at tonerpatronen ikke er installeret korrekt. Fjern tonerpatronen og sæt den tilbage i printeren, sørg for at den sidder ordentligt fast. Hvis problemet fortsætter, kan det skyldes en defekt tonerpatron, og du bør overveje at erstatte den.
 4. Printeren giver en "Replace Toner" advarsel, selvom tonerpatronen er ny.
  Hvis printeren giver en "Replace Toner" advarsel, selvom tonerpatronen er ny, kan det skyldes, at tonerpatronen ikke er installeret korrekt. Fjern tonerpatronen og sæt den tilbage i printeren, sørg for at den sidder ordentligt fast. Hvis problemet fortsætter, kan det skyldes en defekt tonerpatron, og du bør overveje at erstatte den.

Billige tonere til din laserprinter

Med opfindelsen af laserprinteren blev printteknologien revolutioneret. Blæk blev skiftet ud med tonerpulver, og pludselig kunne man printe meget hurtigere og i mange tilfælde med langt bedre kvalitet. Alle de førende printermærker – fra Brother og Samsung til Dell og Epson – kom hurtigt med på bølgen, og hos BilligToner finder du billige tonere til alle de førende printermærker på markedet.

Olivetti har en lang historie – faktisk blev den italienske printergigant grundlagt helt tilbage i 1908. Olivetti har i mere end et århundrede udviklet sig fra produktion af skrivemaskiner og frem til vore dages produktion af laserprintere og tonere, som stadig har stor udbredelse i ikke bare Europa, men det meste af verden.

De færreste ved, at Samsung er et af de nyeste printermærker, idet virksomheden først blev etableret i 1969. Så meget mere imponerende er det, at Samsung i dag er en af de absolut førende spillere på markedet for både smartphones og laserprintere. Og hos BilligToner kan du købe din Samsung toner til markedets laveste pris.

En af de yngste producenter af laserprintere og toner på markedet er Lexmark, der blev stiftet i 1991. Det har imidlertid ikke holdt firmaet tilbage – på kort tid er Lexmark vokset til en af verdens største producenter af laserprintere og toner.

Triumph-Adler er grundlagt i 1957 i Tyskland som en sammenlægning af Triumph og Adler, der hver især kan føres tilbage til henholdsvis 1896 og 1880. Den populære producent af laserprintere og toner har derfor mere end 100 års erfaring, så du kan være sikker på høj kvalitet, når du køber toner til printere fra Triumph-Adler.

Når man tænker på de førende producenter af laserprintere og toner, kommer man ikke uden om Canon. Grundlagt 1937, placeret som nr. 36 over bedste globale brands på Business Week’s liste i 2008, og i dag en printerproducent med omkring 245 virksomheder på verdensplan. Du kan derfor næsten overalt få toner til din Canon printer – også hos BilligToner.dk.

I slutningen af 30’erne grundlagde Hewlett og Packard deres virksomhed, der i dag er bedst kendt som HP. I 1984 kom den første printer på markedet, og i dag er deres laserprintere og tilhørende toner blandt de mest solgte produkter på printermarkedet. Særligt LaserJet-printerne er blevet en af de helt populære serier. Hos BilligToner har vi billig toner til såvel LaserJet som alle de andre af de populære printere fra HP.

UTAX blev etableret i 1961 i Tyskland, og selv om UTAX i 1999 blev lagt sammen med Triumph-Adler, har man besluttet at bibeholde en såkaldt to-brand-strategi, hvor begge brands stadig findes på markedet i dag – og ejer du en UTAX printer, kan du også stadig finde toner til din model hos BilligToner.dk.

Ricoh stammer fra Japan, hvor virksomheden blev stiftet i 1930’erne. Og selv om Ricoh i dag har sit hovedsæde i Tokyo, finder du filialer over hele verden. Også i Danmark, hvor Ricoh har cirka 180 ansatte – og her hos BilligToner.dk forhandler vi toner til printere fra Ricoh til de mange danske kunder.

For mere end 100 år siden blev Brother etableret i Japan, og med tiden har virksomheden produceret både motorcykler, symaskiner og naturligvis laserprintere. Vi forhandler både originale toner fra Brother samt kompatible toner, som passer til mange af laserprinterne fra Brother.

I begyndelsen af 40’erne blev japanske Epson grundlagt, og helt i starten fremstillede Epson ure. Men allerede i slutningen af 60’erne lancerede virksomheden sin allerførste printer, og i 90 får Epson sit første europæiske hovedkontor, nemlig i Amsterdam, så europæiske kunder kunne få større glæde af laserprintere og toner fra Epson.

Oki har med en alder på 130 år og et samlet antal medarbejdere på næsten 20.000 i over 100 lande skabt et solidt grundlag for at levere de bedste laserprintere og toner til sine kunder. Siden 1984 har Oki haft filialer i Europa, og hos BilligToner er vi stolte af at kunne tilbyde toner fra Oki til vores kunder.

I 1984 stiftede Michael Dell sin virksomhed, men der skulle gå næsten tyve år, før Dell i 2003 sender sin første printer på markedet. Herefter er det gået stærkt – blækprintere, laserprintere, blækpatroner og toner fra Dell er således at finde hos mange forhandlere. Og naturligvis også hos BilligToner.dk.