Toner

BilligToner forhandler – som navnet antyder – tonere til fordelagtige priser, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Og heller ikke med udvalget. Du finder således tonere til stort set alle printermærker og printermodeller på markedet: HP, Canon, Dell, Kyocera, Lexmark, Epson, Konica Minolta, Brother, Triumph-Adler, UTAX, Samsung, Oki, Ricoh, Xerox og Olivetti. I vores webshop kan du finde originale tonere til disse mange mærker, men hvis du vil spare penge, har vi også et stort udvalg af kompatible tonere, som passer til laserprinterne. Så uanset om du har en Brother, HP eller Lexmark laserprinter, så har vi billige tonerpatroner til dig.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Billige tonere til din laserprinter

Med opfindelsen af laserprinteren blev printteknologien revolutioneret. Blæk blev skiftet ud med tonerpulver, og pludselig kunne man printe meget hurtigere og i mange tilfælde med langt bedre kvalitet. Alle de førende printermærker – fra Brother og Samsung til Dell og Epson – kom hurtigt med på bølgen, og hos BilligToner finder du billige tonere til alle de førende printermærker på markedet.

Olivetti har en lang historie – faktisk blev den italienske printergigant grundlagt helt tilbage i 1908. Olivetti har i mere end et århundrede udviklet sig fra produktion af skrivemaskiner og frem til vore dages produktion af laserprintere og tonere, som stadig har stor udbredelse i ikke bare Europa, men det meste af verden.

De færreste ved, at Samsung er et af de nyeste printermærker, idet virksomheden først blev etableret i 1969. Så meget mere imponerende er det, at Samsung i dag er en af de absolut førende spillere på markedet for både smartphones og laserprintere. Og hos BilligToner kan du købe din Samsung toner til markedets laveste pris.

En af de yngste producenter af laserprintere og toner på markedet er Lexmark, der blev stiftet i 1991. Det har imidlertid ikke holdt firmaet tilbage – på kort tid er Lexmark vokset til en af verdens største producenter af laserprintere og toner.

Triumph-Adler er grundlagt i 1957 i Tyskland som en sammenlægning af Triumph og Adler, der hver især kan føres tilbage til henholdsvis 1896 og 1880. Den populære producent af laserprintere og toner har derfor mere end 100 års erfaring, så du kan være sikker på høj kvalitet, når du køber toner til printere fra Triumph-Adler.

Når man tænker på de førende producenter af laserprintere og toner, kommer man ikke uden om Canon. Grundlagt 1937, placeret som nr. 36 over bedste globale brands på Business Week’s liste i 2008, og i dag en printerproducent med omkring 245 virksomheder på verdensplan. Du kan derfor næsten overalt få toner til din Canon printer – også hos BilligToner.dk.

I slutningen af 30’erne grundlagde Hewlett og Packard deres virksomhed, der i dag er bedst kendt som HP. I 1984 kom den første printer på markedet, og i dag er deres laserprintere og tilhørende toner blandt de mest solgte produkter på printermarkedet. Særligt LaserJet-printerne er blevet en af de helt populære serier. Hos BilligToner har vi billig toner til såvel LaserJet som alle de andre af de populære printere fra HP.

UTAX blev etableret i 1961 i Tyskland, og selv om UTAX i 1999 blev lagt sammen med Triumph-Adler, har man besluttet at bibeholde en såkaldt to-brand-strategi, hvor begge brands stadig findes på markedet i dag – og ejer du en UTAX printer, kan du også stadig finde toner til din model hos BilligToner.dk.

Ricoh stammer fra Japan, hvor virksomheden blev stiftet i 1930’erne. Og selv om Ricoh i dag har sit hovedsæde i Tokyo, finder du filialer over hele verden. Også i Danmark, hvor Ricoh har cirka 180 ansatte – og her hos BilligToner.dk forhandler vi toner til printere fra Ricoh til de mange danske kunder.

For mere end 100 år siden blev Brother etableret i Japan, og med tiden har virksomheden produceret både motorcykler, symaskiner og naturligvis laserprintere. Vi forhandler både originale toner fra Brother samt kompatible toner, som passer til mange af laserprinterne fra Brother.

I begyndelsen af 40’erne blev japanske Epson grundlagt, og helt i starten fremstillede Epson ure. Men allerede i slutningen af 60’erne lancerede virksomheden sin allerførste printer, og i 90 får Epson sit første europæiske hovedkontor, nemlig i Amsterdam, så europæiske kunder kunne få større glæde af laserprintere og toner fra Epson.

Oki har med en alder på 130 år og et samlet antal medarbejdere på næsten 20.000 i over 100 lande skabt et solidt grundlag for at levere de bedste laserprintere og toner til sine kunder. Siden 1984 har Oki haft filialer i Europa, og hos BilligToner er vi stolte af at kunne tilbyde toner fra Oki til vores kunder.

I 1984 stiftede Michael Dell sin virksomhed, men der skulle gå næsten tyve år, før Dell i 2003 sender sin første printer på markedet. Herefter er det gået stærkt – blækprintere, laserprintere, blækpatroner og toner fra Dell er således at finde hos mange forhandlere. Og naturligvis også hos BilligToner.dk.