Konica Minolta toner

Konica Minolta toner

Er din Pagepro- eller Magicolor-printer fra Konica Minolta løbet tør for printerblæk? Så er du landet det helt rette sted. Her finder du nemlig tonere af høj kvalitet, som er kompatible med netop disse printere – samt til en række af Konica Minoltas andre printere.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære Konica Minolta toner

Prisvenlige tonere til Konica Minolta

BilligToner tilbyder både farvepatroner – dvs. magenta, cyan og gul – samt sorte patroner til Konica Minoltas laserprintere. Mange af disse tonerpatroner er såkaldt ”kompatible”. Det vil sige, at de ikke er produceret af Konica Minolta selv. Derimod stammer de fra tredjepart, hvilket sikrer dig langt billigere priser, samtidig med at kvaliteten er i top.

Historien om Konica Minolta tager sin begyndelse helt tilbage i 1873 i Tokyo, hvor Rokusaburo Sugiura begynder at sælge fotografiske materialer i den japanske hovedstad. Men vi skal helt frem til 2000, før virksomheden får navnet Konica Minolta, idet de to producenter Konica Corporation og Minolta Co., Ltd. slår sig sammen for at træde ind i det nye årtusinde med nye visioner for udviklingen af printteknologien.

Ti år forinden – i 1990 – har Minolta lanceret sin første laserprinter, og virksomheden har siden anvendt sin store erfaring inden for især produktion af fotokopimaskiner til at udvikle nye printermodeller med stadig bedre udskriftskvalitet. Hos BilligToner fører vi tonere til flere af Konica Minoltas mest populære serier, det vil sige: Konica Minolta AccurioPress, Konica Minolta BizHub, Konica Minolta Magicolor, Konica Minolta Pagepro samt Konica Minolta SCANCOPY.

Konica Minoltas filosofi er The Creation of New Value – eller på dansk: Skabelsen af Ny Værdi. Og sammen med firmaets seks grundlæggende værdier – open and honest (åben og ærlig), customer-centric (kundecentreret), innovative (innovativ), passionate (passioneret), inclusive and collaborative (inkluderende og samarbejdsvillig), accountable (pålidelig) – er det blevet den solide basis for en verdensomspændende succes.

I dag forhandler Konica Minolta deres produkter i 150 lande i hele verden, hvoraf deres nethandel fordeler sig med 31 pct. i Europa, herunder naturligvis også i Danmark. Og er du i besiddelse af en printer fra Konica Minolta, kan du finde tonere i såvel sort og farver hos BilligToner. Vi giver dig fuld tilfredshed eller pengene tilbage, og der er prisgaranti på alle vores kompatible produkter.

Vi ved, at mange udskrivninger er hasteopgaver. Derfor kan du forvente hurtig levering på alle vores lagerførte tonerpatroner. Samtidig er der billig fragt på alle ordrer – uanset hvor mange tonere du bestiller. Du kan vælge mellem privatlevering, erhvervslevering og levering til GLS Pakkeshop. Bestiller du på hverdage inden kl. 17, afsender vi samme dag.