Olivetti toner

Olivetti toner

Hos BilligToner har det en høj prioritet, at vi kan servicere så mange forskellige printermærker som muligt. Og derfor fører vi naturligvis også tonerpatroner til printere fra Olivetti. Både til D Color- og COPIA-serierne, som er blandt italienske Olivettis mest populære printere.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære Olivetti toner

Prisvenlige tonere til din Olivetti printer

Olivetti blev grundlagt i 1908 i Italien og har i mere end et århundrede gennemgået en rivende udvikling fra produktion af skrivemaskiner og frem til i dag, hvor virksomhedens produktportefølje de sidste 100 år har omfattet alt fra computere og tablets til smartphones og printere. I dag er Olivetti en del af Telecom Italia og har stadig sit hovedsæde i Italien.

Det er med computeren Programma 101 fra 1964, at Olivetti for alvor gør sit indtog i computerbranchen. Programma 101 bliver en stor kommerciel succes, og selv om virksomheden fastholder prokduktionen af deres originale produkt – skrivemaskinen – nogle årtier endnu, markerer succesen med Programma 101 begyndelsen på en udvikling, som i dag er blevet til en omfattende produktportefølje, der inkluderer computere, tablets, mobiltelefoner, lommeregnere og printere.

I 2007 lancerede Olivetti sin LINEA_OFFICE serie, designet af Jasper Morrison, som omfattede en helt ny produktlinje af blandt andet computere og printere, og i marts 2011 sender Olivetti sin første tablet – OliPad – på markedet. Men produktionen af laserprintere er stadig i højsædet, og Olivetti er verdenskendt for sine driftsikre arbejdsprintere, som man i dag finder på mange moderne arbejdspladser.

Olivettis printere er således hovedsagligt i brug på arbejdspladser, hvor de multifunktionelle printere er kendt for deres effektivitet og lange holdbarhed. Og køber du tonere hos BilligToner til din Olivetti, printer er du derfor omfattet af Olivettis høje standarder og kan være sikker på at få kvalitetsudskrifter, hver eneste gang du printer.

BilligToner.dk fører originale patroner til Olivettis printere i følgende serier: Olivetti Copia, Olivetti D Color, Olivetti D Copia og Olivetti PG. I D Color serien finder du blandt de populære modeller Olivetti D Copia MF 3000 og Olivetti D Copia P 2226, mens du i D Copia serien blandt andet finder modellerne Olivetti D Copia 4003 og Olivetti D Copia 4024. Find de forskellige tonere i BilligToners webshop ved først at vælge Olivetti under ”Mærke” og derefter serie og model.

Skulle du have spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail – info@billigtoner.dk – eller tlf. 70 27 66 66. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra kl. 9 til 16.