Epson Blækpatroner

Epson Blækpatroner

Mangler du billigt blæk til din Epson-printer, tilbyder BilligToner nogle af markedets billigste priser. I vores webshop har vi samlet hele vores udvalg af blækpatroner til Epsons mange serier, herunder Stylus, Expression og Workforce. Printerblækket finder du i sort, ligesom du naturligvis også kan finde farvepatroner i cyan, gul og magenta.

Vælg din Epson serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære Epson Blækpatroner

Prisgaranti på kompatibelt blækpatroner til Epson

Epson er i dag et af de større mærker på printermarkedet, og herhjemme har mærket for længst vundet stor udbredelse hos de danske forbrugere. Hos BilligToner finder du naturligvis blækpatroner til alle Epsons førende modeller til markedets laveste priser – tag et kig i vores webshop og find patronen, der passer til lige netop din printer.

Japanske Epson blev grundlagt i 1942 og fremstillede i begyndelsen ure, og virksomheden blev blandt andet officiel tidstager ved OL i Tokyo i 1964. Allerede i 1968 producerede virksomheden sin første printer, og i 1990 gør mærket sit indtog på det europæiske marked med et nyt hovedkontor i Amsterdam.

I 2014 vinder Epson prisen for bedste fotoprinter ved TIPA Awards og konsoliderer dermed sin status som en af markedets førende kvalitetsprintere. I dag driver Epson virksomhed i 94 lande, og de globale ambitioner omfatter også en stærk CSR-strategi, hvor hensynet til miljøet spiller en afgørende rolle.

Blandt en af Epsons målsætninger er således arbejdet for en mere bæredygtig produktion, og virksomhedens miljøvision for 2050 omfatter blandet andet en reduktion af CO2-udslippet på 90 pct. Allerede i dag genbruger Epson al affaldet af deres produktion, og strømforbruget af Epsons inkjet-printere er reduceret med 73 pct. (2017-tal).

Hos BilligToner spiller miljøhensyn også en stor rolle, og ved blandt andet at tilbyde kompatible blækpatroner til Epsons printer kan vi øge mængden af elektronik, der genbruges. Til fordel for såvel miljøet som din pengepung.

Vores sortiment byder på både originale og kompatible patroner. De originale kommer i sagens natur fra Epson selv, mens de kompatible er produceret af tredjepart. Sidstnævnte sikrer dig en lavere pris – uden at du af den grund går på kompromis med kvaliteten.

Køber du dit Epson-blæk hos BilligToner.dk, er du sikret en lav pris. Vi tilbyder nemlig prisgaranti på alle kompatible tonere. Samtidig byder vi på hurtig levering. Således afsender vi blækpatronerne samme dag, så længe du bestiller før 17:00 på hverdage.

Og skulle du have spørgsmål til din ordre eller dit produkt, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Der er åbent mandag til fredag fra kl. 9 til 16.