• Nem bestilling
  • Hurtig levering
  • Vi er e-mærket
Indkøbskurv
0 varer
|
0,00 kr.

Kontakt os

Email: info@billigtoner.dk - Besvares normalt inden for 4 timer på hverdage mellem kl. 09.00 og kl. 16.00

Telefon: 70 27 66 66 - Hverdage kl. 09.00 - 16.00

Vores administrationsadresse er:

BilligToner.dk ApS
Valhøjs Alle 126
2610 Rødovre
Danmark

Henvendelse på adressen er kun efter forudgående aftale.

CVR. nr. 33080824

Fordelskunde

Bliv fordelskunde allerede nu og optjen rabatpoint på kompatible produkter og få samtidigt en lang række andre fordele. Du modtager rabatpoint, hver gang du foretager et køb af kompatible produkter. 1 point svarer til 1 kr. Dine rabatpoint kan du bruge på dit næste køb af kompatible produkter. Du kan oprette dig samtidigt med at du bestiller eller via linket herunder. Det er helt uforpligtende og naturligvis gratis!

Opret dig her

Sådan bestiller du:
 
Hos BilligToner.dk kan du bestille varer via vores website, pr. mail eller pr. telefon.
 
Kontakt os på info@billigtoner.dk eller tlf. 70 27 66 66.
 
Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan skaffe næsten alt fra dag til dag.
 
1. Find vores "Vælg printer"-funktion, som findes på forsiden og mange andre steder.
 
2. Vælg dit printermærke, vælg din printerserie, vælg din model og tryk på "Find".

3. På resultatsiden ser du de tonere, der passer til din printer. Læg de ønskede produkter i kurven.

4. Kontroller, at du har købt det rigtige antal, og tryk på "Gå til kassen".

5. Udfyld navn, adresse og anden relevant information.

6. Vælg betalingsmåde. Alle kan betale med Dankort og kreditkort. Firmaer kan betale med faktura, og offentlige kunder kan betale med EAN-nr.

7. Gennemfør ordren.

8. Vi sender en ordrebekræftelse pr. mail med det samme.

9. Du modtager en ”track'n'trace”-mail, når dine varer afsendes.

Levering
 

* Bestil inden kl. 17:00 på hverdage, og vi leverer lagervarer den følgende hverdag.

 GLS

Vælg mellem følgende leveringsmetoder:

 

GLS PakkeShop

PakkeShop  

 GLS

Erhvervslevering     

 GLS

Privatlevering     

Privatkunder

29 kr. 39 kr. 49 kr.

Erhvervskunder

29 kr. 39 kr.  

Offentlige kunder

29 kr.          39 kr.  

Post Nord

Vælg mellem følgende leveringsmetoder:

 

Post Nord logo

Posthus eller pakkeboks

Post Nord logo 

Erhvervslevering     

 Post Nord logo

Privatlevering     

Privatkunder

39 kr. 37 kr. 59 kr.

Erhvervskunder

39 kr. 37 kr.  

Offentlige kunder

39 kr. 37 kr.  Privatkunder

Som privatkunde kan du vælge mellem 6 forskellige leveringsmåder:

GLS PakkeShop

Udleveres i en lokal butik nær dig. Pakken skal være afhentet inden for 11 dage. Her finder du din nærmeste GLS PakkeShop.


GLS Erhvervslevering

Få din pakke leveret på din arbejdsplads. Skal du som privatperson have din pakke tilsendt til din arbejdsplads, skal du først udfylde din egen information og derefter sætte flueben i "Anden leveringsadresse". I de felter, der kommer frem, udfylder du den nødvendige information om din arbejdsplads. Pakken leveres på hverdage mellem kl. 08.00 og 16.00.


GLS Privatlevering

Få din pakke leveret med GLS direkte til privatadressen på hverdage mellem kl. 08.00-16.00. Bemærk! Er der ikke nogen på adressen, når GLS kommer, anbefaler vi, at du tillader, at pakken må sættes, hvis muligt. Ellers bliver pakken leveret i den nærmeste GLS Pakkeshop eller på en GLS Terminal, men først dagen efter. Der skal du selv afhente pakken, og der kan være langt, afhængig af, hvor i landet du bor.

 


Erhvervskunder og offentlige kunder

Som firmakunde eller offentlig kunde kan du vælge mellem 4 forskellige leveringsmåder:


GLS Erhvervslevering

Leveres til alle erhvervsadresser/offentlige adresser med GLS. Er der ikke er nogen til at modtage pakken på firmaadressen mellem kl. 08.00 og 16.00, lægger chaufføren en kvittering med din pakkes nr. og kontaktinformation til GLS, så du kan aftale et nyt tidspunkt for levering. Dette koster ikke ekstra. Alternativt kan du skrive i kommentarfeltet, at pakken må sættes et særligt sted, f.eks. hos nabofirmaet, ved vareindleveringen eller lign. Bemærk, at hvis pakken sættes et særligt sted, sker dette på eget ansvar.


GLS PakkeShop

Udleveres i en lokal butik nær dig. Dette er velegnet, hvis du ikke altid er på firmaadressen eller ønsker en fleksibel leveringsmetode. Pakken skal være afhentet inden for 11 dage. Her finder du din nærmeste GLS PakkeShopTrack'n'trace

Alle vores pakker sendes med "track'n'trace". Det betyder, at du hele tiden kan følge din pakke via nettet. Når din pakke afsendes fra vores lager, modtager du en mail med din kvittering og med information om, hvor og hvornår din pakke bliver leveret.


GLS Fuldmagt (Flexlevering)

Få en fast GLS fuldmagt til din adresse og slip for at skulle være hjemme for at modtage pakken når GLS kommer. Her kan du ansøge om en GLS Fuldmagt - det er gratis.

 

Ekspreslevering

Har du et akut udskrivningsbehov, kan vi levere lagervarer inden for få timer i hele Storkøbenhavn. Kontakt os og hør nærmere.

 

Afhentning

Det er muligt at afhente varer på vores lager i Rødovre efter forudgående aftale på tlf. 70 27 66 66.

 

Betalingsmåder

Hos BilligToner.dk kan du betale på følgende måder:

 

Betalingskort

Dankort (ingen gebyrer)
Visa/Dankort (ingen gebyrer)
eDankort (ingen gebyrer)

Visa Elektron (ingen gebyrer)
Maestro  (ingen gebyrer)
MasterCard  (ingen gebyrer)

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

MobilePay

Betal din ordre via MobilePay. Det kræver, at du har aktiveret "Brug MobilePay til nethandel". Det gør du under "Indstillinger" i din MobilePay-app.

Evt. gebyr ved betaling via MobilePay afgøres af, hvilket betalingskort der er tilknyttet din MobilePay-konto.

Dankort (ingen gebyrer)
Visa/Dankort (ingen gebyrer)
eDankort (ingen gebyrer)

Visa Elektron (ingen gebyrer)
Maestro  (ingen gebyrer)
MasterCard  (ingen gebyrer)

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

EAN-faktura

Som offenlig eller privat kunde kan du betale via EAN-nr. Du skal blot indtaste jeres 13 cifrede EAN-nr. ved bestilling

 

Faktura

Hos BilligToner.dk tilbyder vi både private- og erhvervskunder, at de kan købe på faktura. Efter din ordre er lagt vil vi fremsende en mail med beløb og vores konto-informationer. Når det fulde beløb er modtaget på vores konto, sender vi varerne. Kunder som handler jævnligt hos os kan ansøge om at få 8 dages kredit.  

Erhvervskunder

Hos BilligToner.dk tilbyder vi alle erhvervskunder, at de kan købe på faktura og samtidigt få 8 dages kredit. Det kræver blot en tilmelding til LeverandørService. 

LeverandørService er en betalingstjeneste, som Nets A/S (tidligere PBS) står bag. LeverandørService sikrer, at alle fakturaer automatisk bliver betalt til tiden - hverken for tidligt eller for sent.

Repræsenterer du et firma og ønsker at købe på faktura hos BilligToner.dk, skal du vælge "Faktura" som betalingsmetode og udfylde felterne, hvorefter vi vil tilmelde jer til LeverandørService. LeverandørService er gratis for dig som kunde. 

Som erhvervskunde kan I også blive fordelskunde og optjene rabatpoint på kompatible produkter og få en lang række andre fordele. Det er helt uforpligtende og gratis!

Derudover kan I tilmelde jer vores returboks-ordning, så I slipper for selv at skulle bruge tid på at sortere og bortskaffe brugte patroner, og samtidig hjælper I med at skåne miljøet. Som erhvervsfordelskunde hos BilligToner.dk er ordningen gratis. Tilmeld din virksomhed her: Bliv fordelskunde

Offentlig kunde

Som offentlig kunde kan I betale via EAN-nr. I skal blot benytte jeres 13-cifrede EAN-nr.

 

 

Som offentlig kunde kan I også blive fordelskunde og optjene rabatpoint på kompatible produkter og få en lang række andre fordele. Det er helt uforpligtende og gratis!

Derudover kan I tilmelde jer vores returboks-ordning, så I slipper for selv at skulle bruge tid på at sortere og bortskaffe brugte patroner, og samtidig hjælper I med at skåne miljøet. Som offentlig kunde hos BilligToner.dk er ordningen gratis. Tilmeld jer her: Bliv fordelskunde

Hvad er en kompatibel toner?

En kompatibel toner er en tonerpatron, som er magen til den originale, passer til de samme printere og giver samme antal udskrifter. Forskellen er, at den er produceret af en tredjepart og altså ikke bærer den oprindelige printerproducents logo.

 

Garanterer I for kvaliteten?

Ja! Vi ved, at nogle er i tvivl om, hvorvidt de bør købe kompatible patroner. Virker de? Giver de lige så mange udskrifter? Er farverne ligeså flotte? Hvordan kan de være så meget billigere, hvis kvaliteten er den samme?

Vi sælger kun kompatible tonerpatroner af højeste kvalitet, og som fungerer nøjagtigt lige så godt som de originale. Vi står inde for vores produkter og giver alle kunder, også erhvervskunder, en 100 %-tilfredshedsgaranti. Har du købt et produkt hos os, som du føler ikke lever fuldstændigt op til forventningerne, kontakter du os blot og fortæller hvorfor. Så får du – uden diskussion – dine penge tilbage med returfragten oveni!

Tilfredshedsgarantien gælder i 1 år fra købsdatoen. Bemærk, at den ikke bortfalder, fordi du har åbnet og afprøvet varen. Denne garanti gælder alle kunder, dvs. også erhvervskunder, som købeloven normalt ikke giver returret.

Du kan derfor trygt give vores kompatible tonere en chance og samtidigt spare gode penge.

 

Er udskrifterne lige så gode, som hvis toneren var original?

Ja, vores kompatible tonerpatroner er af højeste kvalitet og kommer fra nogle af verdens førende fabrikanter af tonere og printertilbehør. De fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, der skilles ad, hvorefter printvalse og alle sliddele udskiftes. Der påfyldes nyt tonerpulver, og patronen samles. Efter omhyggelig stikprøvekontrol leveres de til os.

Bemærk, at mange sliddele og selve tonerpulveret ofte kommer fra de samme få producenter, som også er underleverandører til mange originalproducenter. Derfor er der reelt ingen fysisk forskel på patronerne.

 

Virker en kompatibel toner hver eneste gang?

Nej, ligesom med alle andre produkter er der få, der ikke virker. Vi har en gennemsnitlig fejlrate på 1,1 % af alle solgte tonere, men det har altid drejet sig om isolerede problemer med den enkelte tonerpatron. Typisk kan printeren ikke se/registrere den nye patron, eller også kommer der striber eller klatter på udskriften. Mange gange kan vi klare problemet over telefonen – hvis ikke, sender vi en ny samme dag. Du har ingen omkostninger ved en eventuel reklamation.Mister jeg garantien på min printer, hvis jeg bruger en kompatibel tonerpatron
?

Mange printerproducenter truer med at ophæve garantien på printeren, hvis der bruges kompatibel toner. Dette er ikke lovligt! Hvis de kan bevise, at skaden er forvoldt af den kompatible patron, kan de afvise en reparation på garantien. De er stadigvæk forpligtede til at dække alle andre skader.

Vi har endnu aldrig oplevet, at brug af vores patroner har skadet en printer, men for en sikkerheds skyld har vi tegnet en udvidet erhvervsansvarsforsikring. Så skulle det usandsynlige ske, at en af vores patroner ødelægger din printer, dækkes skaden af vores forsikring. Vi tager det fulde ansvar for vores produkter og evt. følgeskader.

 

Hvor kan jeg få mere at vide?

Er der spørgsmål, som du føler ikke er besvaret her, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os mandag til fredag kl. 09.00-16.00 på telefon 70 27 66 66.

Prisgaranti

 

Vi vil altid være billigst! 

Hos BilligToner.dk er det vores mål at levere kvalitetsprodukter til Danmarks laveste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi prisgaranti på alle kompatible produkter.

Vi importerer direkte fra verdens største producenter og leverer direkte videre til dig uden fordyrende mellemled. Derfor kan vi sælge samme kvalitet billigere end mange andre forhandlere.

Hvis du mod forventning skulle finde et tilsvarende kompatibelt produkt billigere, træder vores prisgaranti i kraft. Vi overholder naturligvis Forbrugerombudsmandens nye retningslinjer for prisgarantier.

 

Garanti

Vi har prisgaranti på alle kompatible produkter. Vi giver dig samme pris og yderligere 5% af differencen i rabat, hvis du finder samme produkt (herunder antal udskrevne sider) til en lavere pris hos en af vore konkurrenter.

Prisgarantien gælder i 30 dage efter købet.

Prisgarantien gælder ikke originale varer, restpartier, ophørsudsalg eller lignende.

Har du set et tilsvarende kompatibelt produkt annonceret billigere hos vores konkurrenter, skal du sende dokumentation til os. Gerne en mail med et link eller et screenshot. Er kravene opfyldt, tilbyder vi dig produktet til samme pris minus 5% af prisforskellen i yderligere rabat.

100 % tilfredshedsgaranti

BilligToner.dk vil kun have tilfredse kunder! Vi sælger alene produkter af bedste kvalitet, som er fuldt på højde med de originale. Alle vore produkter er ISO-certificerede, og vi er overbeviste om, at de vil leve op til dine forventninger.

Derfor giver vi dig en 100 % tilfredshedsgaranti, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Det betyder, at hvis du mod forventning skulle modtage en vare, som du ikke er 100 % tilfreds med, ombytter vi den fra dag til dag uden omkostninger, eller vi refunderer dig det fulde beløb uden diskussion.

 

Sikker e-handel

Når du handler på BilligToner.dk kan du være ganske rolig. Vi er et 100 % danskejet firma, som har eksisteret siden 2010, og som tager din og vores sikkerhed meget seriøst. Derfor har vi også valgt at ikke bare betalingsdelen, men hele vores shop kører https - i 256 kbit-krypering. 

Vi opfylder Nets (tidligere PBS) krav, og vi er e-mærket. Vi anvender et brancheførende webshopsystem, der opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Derudover har vi naturligvis alle de nødvendige godkendelser fra Nets A/S (PBS), og alle transaktioner gennemføres ligeledes på 256 kbit-krypteret SSL-forbindelser.

Du kan derfor trygt købe dine tonere hos BilligToner.dk

e-mærket logo                                            


Vi garanterer, at:

* alle betalingstransaktioner er krypteret og sikkerhedsgodkendt

* du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os

* du udtrykkeligt skal acceptere vores handelsbetingelser

* vores handelsbetingelser tydeligt fremgår af både hjemmeside og ordrebekræftelse

* du aldrig modtager spam fra os 

* du kun modtager nyhedsbreve, hvis du udtrykkeligt har sagt ja

* du altid kan få at vide, hvilke oplysninger vi gemmer, når du handler hos os

Forbrugerombudsmanden har i øvrigt følgende generelle råd, som er gode at følge, når du handler på nettet.

SSL-certifikat

Her kan du se vores SSL-certificat:

E-mærket

BilligToner.dk er naturligvis en e-mærket netbutik. Så du er altid sikret via e-mærkets unikke køberbeskyttelse, som bl.a. indeholder en økonomisk sikring på op til 10.000 kr. per handel samt adgang til e-mærkets gratis forbruger-hotline, når du handler hos os.

E-mærkets unikke køberbeskyttelse

Når du handler på en e-mærket webshop, er du helt automatisk dækket af e-mærkets unikke køberbeskyttelse.

Køberbeskyttelsen er GRATIS for dig som kunde, og e-mærket hjælper med alle sager uanset beløbsstørrelse!

Køberbeskyttelsen dækker

• Gratis og effektiv sagsbehandling (i snit 30 dage)
• Mægling og dialog mellem dig og den e-mærkede webshop
• Økonomisk sikring på op til kr. 10.000,- pr. handel ved fysiske varer!

Køberbeskyttelsen dækker helt op til 2 år, efter varen er leveret!

Mægling og dialog

E-mærket vil som udgangspunkt bistå kunde og webshop med at opnå en rimelig løsning.

I dialogen sørger e-mærket for, at webshoppen og kunden er vejledt om de regler og den praksis, der er på det pågældende område – herunder også hvis der ikke er nogen praksis at læne sig op ad. I så fald oplyser e-mærket om, hvilke parametre der lægges vægt på ved en vurdering af sagen.

Økonomisk sikring op til 10.000 kr.

Er en mindelig løsning ikke mulig, kan vi sikre kunden økonomisk, hvis kunden har købt en fysisk vare, og vi vurderer, at webshoppen ikke har levet op til sine forpligtelser som e-mærke-certificeret i relation til:

• Levering 
• Fakturering samt hævning og refundering
• Returnering (herunder værdiforringelse)
• Reklamation og mangler*
• Efterlevelse af afgørelser fra domstole og klagenævn

Dækket i hele 2 år

Køberbeskyttelsen dækker dig som kunde helt op til 2 år, efter varen er leveret, uanset om webshoppen efterfølgende ikke længere er e-mærke-certificeret.

Sådan gør du:

For at få hjælp skal du, senest 60 dage efter dit krav er opstået, oprette en sag via vores sagsbehandlingsformular (Klik på knappen Opret sag på e-mærkets side). Her har du mulighed for at uploade de relevante dokumenter, e-mærkets jurister skal bruge for at kunne behandle din sag.

Det dækker den økonomiske sikring ikke:

Økonomiske tab, du kan få dækket andre steder, f.eks. via indsigelsesordningen

Derudover dækker den ikke, hvis webshoppen går konkurs eller lukker, eller i forbindelse med produktansvar, positiv opfyldelsesinteresse, indirekte tab, renter, dækning af ikke økonomiske tab eller i tilfælde af prisfejlssager.

Vejledning ved konkurs

Skulle det mod forventning ske, at webshoppen lukker eller går konkurs, så sidder e-mærkets jurister klar til at hjælpe og vejlede dig ift. dine rettigheder og dialogen med kurator. Dit økonomiske tab dækkes dog ikke.

Tilbud om udbetaling

Størrelsen på den økonomiske kompensation, e-mærkets jurister når frem til i behandlingen af din sag, skal udelukkende forstås som et tilbud til dig. Du kan vælge ikke at acceptere tilbuddet og i stedet at bringe sagen for en domstol eller et klagenævn. Vælger du derimod at acceptere tilbuddet, fraskriver du dig muligheden for at gå videre med sagen.

E-mærkets forpligtigelser

E-mærket forpligter sig til at sikre, at alle sager af samme type bliver behandlet ens.

* I forbindelse med en reklamation/mangel skal den erhvervsdrivende på tilstrækkelig vis og inden for rimelig tid undersøge den pågældende vare. I tilfælde af en afvisning af reklamationen skal den erhvervsdrivende, på tilstrækkelig vis, kunne dokumentere baggrunden for vurderingen, jf. e-mærkets retningslinjer pkt. 4.

CO2-neutral

BilligToner.dk er en CO2-neutral webshop. Du kan se vores certifikat her.

BilligToner.dk er C02 neutral

Hos BilligToner.dk tænker vi på miljøet. Udover vores CO2-neturale server og vores gratis returboksordning for erhvervskunder støtter vi også op omkring miljøvenlig pakning.

 

Miljøvenligpakning

Køb gavekort

Skal du købe blækpatroner til andre, men ikke ved, hvilke patroner deres printer bruger? Så køb et gavekort!

Køb gavekort

Opbevaring af forbrugsvarer 

Vi anbefaler, at du ikke at opbevarer dine forbrugsstoffer under følgende forhold:

- Temperatur højere end 40 °C
- Relativ fugtighed på under 20 % eller over 80 %
- Et miljø med ekstreme ændringer i fugtighed eller temperatur
- Direkte sollys eller rumbelysning
- Støvede steder
- I en bil over en længere periode
- Et miljø, hvor korrosive gasser er til stede

Reklamer produkt

Har du modtaget et defekt eller forkert produkt, skal du oprette en reklamation.

Opret reklamation

Fortrydelsesret

 

OBS! Dette gælder kun originale varer. Alle kompatible produkter er omfattet af vores 100 % tilfredshedsgaranti.

Som privat kunde har du 120 dages fortrydelsesret, når du handler på BilligToner.dk. Du skal inden 120 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt ved at sende os en mail på info@billigtoner.dk. I din mail skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her. Du betaler selv returfragten, og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du kan også nægte at modtage varen eller undlade at afhente den, så får vi den automatisk retur. Bemærk, at du stadigvæk skal meddele os det skriftligt.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis originale varer er afprøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

OBS: Du skal være opmærksom på, at hvis du fjerner/bryder folien, forseglingen eller forsøger at indsætte originalprodukter i printeren, er der sket en værdiforringelse af produktet. Brydes yderemballagen, og patronen eksponeres, vil patronen efterfølgende have en meget beskeden værdi eller være helt værdiløs.

Hvis du vil være sikker på at modtage hele købesummen retur, skal du derfor undgå at bryde yderemballagen på printerpatroner. Det er altid en god idé at sikre sig, at det er de rigtige patroner, der er bestilt, inden du tager hul på yderemballagen - er du i tvivl, så spørg os.

Varen skal returneres i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i egnet fragtemballage. Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Dette skal ske på fragtemballagen.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den samme betalingsmetode, som er anvendt ved købet, hvilket kan tage op til 7 dage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Ved bankoverførsel er det vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Mener vi, at betingelserne ikke er opfyldt for, at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

BilligToner ApS
Toftebo 13
4681 Herfølge

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Fortrydelsesformular

Har du fortrudt dit køb, kan du benytte vores fortrydelsesformular, som du finder ved at trykke på dette link

Reklamationsret

Alle vores varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Afhængig af den konkrete situation kan du enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, hvis reklamationen er berettiget.

Hvis du opdager en mangel ved varen, skal du klage inden for rimelig tid. Hvis du venter for længe, kan du miste din ret til at få manglen afhjulpet. Det kan ske, hvis der går mere end to måneder, fra du opdager manglen, til du klager.

Har du modtaget defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, skal du kontakte BilligToner.dk, inden varerne sendes retur, hvor du også får oplyst returadressen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Købelovens mangelsregler finder anvendelse på denne aftale.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til BilligToner Kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, kfst@kfst.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Billig retur-label til GLS Pakkeshop.

Hos BilligToner.dk har vi gjort det nemt og billigt at returnere varer. Køb din returfragt gennem vores shop, og få retur-fragten til en god pris. Køb retur-label

 

Der er to muligheder:

 

1. Få retur-labelen tilsendt sammen med en ny ordre.

Hvis du ved en fejl har bestilt noget forkert og er ved at lægge en ny ordre, kan du købe en retur-label. Vi vedlægger en GLS retur-label i din pakke, og når du afhenter den, medbringer du blot den første pakke, klæber labelen på pakken og indleverer den i GLS-pakke-shoppen.

 

2. Få retur-labelen tilsendt på e-mail.

Hvis du ønsker at returnere varer og ikke skal have tilsendt noget nyt, sender vi GLS-retur-labelen som en PDF til den e-mail, som du oplyser under bestillingen. Tjek evt. dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget den 30 min., efter at din ordre er gennemført, og inden for vores åbningstider, som er mandag-fredag fra kl. 09.00 til kl. 16.00.

Returlabelen skal være brugt inden for 14 dage efter modtagelse.

Hvor kan jeg aflevere pakken?

Her finder du nærmeste GLS pakkeshop.

 

Her køber du din retur-label: Køb retur-label

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål, og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Google Adwords

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@billigtoner.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

BilligToner ApS
Valhøjs Alle 126
2610 Rødovre
Telefon: 70276666
Email: info@billigtoner.dk

Handelsbetingelser

Her er vores handelsbetingelser

Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.

Alle aftaler indgås på dansk.

Priser

Alle priser på BilligToner.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms (du kan dog selv vælge at få vist priserne uden 25% moms). Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. BilligToner.dk opdateres dagligt. Der tages forbehold for prisfejl.

Reklamationsret

Alle vore varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Afhængig af den konkrete situation kan du enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, hvis reklamationen er berettiget

Hvis du opdager en mangel ved varen, skal du klage inden for rimelig tid. Hvis du venter for længe, kan du miste din ret til at få manglen afhjulpet. Det kan ske, hvis der går mere end to måneder fra du opdager manglen, til du klager.

Har du modtaget defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, skal du kontakte BilligToner.dk, inden varerne sendes retur, hvor du også får oplyst returadressen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Købelovens mangelsregler finder anvendelse på denne aftale.

Fortrydelsesret

Som privatkunde har du 120 dages fortrydelsesret, når du handler på BilligToner.dk. Du skal inden 120 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt ved at sende os en mail på info@billigtoner.dk. I din mail skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og her. Du betaler selv returfragten, og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du kan også nægte at modtage varen eller undlade at afhente den, så får vi den automatisk retur. Bemærk, at du stadigvæk skal meddele os det skriftligt.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis originale varer er afprøvet ud over, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

OBS: Du skal være opmærksom på, at hvis du fjerner/bryder folien, forseglingen eller forsøger at indsætte originalprodukter i printeren, er der sket en værdiforringelse af produktet.
- Brydes yderemballagen og patronen eksponeres, vil patronen efterfølgende have en meget beskeden værdi eller være helt værdiløs.

Hvis du vil være sikker på at modtage hele købesummen retur, skal du derfor undgå at bryde yderemballagen på printerpatroner. Det er altid en god ide at sikre sig, at det er de rigtige patroner, der er bestilt, inden du tager hul på yderemballagen - er du i tvivl, så spørg os.

Vi opfordrer på det kraftigste til, at varen skal returneres i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i egnet fragtemballage. Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Dette skal ske på fragtemballagen.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den samme betalingsmetode, som blev anvendt ved købet, hvilket kan tage op til 7 dage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Mener vi, at betingelserne ikke er opfyldt for, at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

BilligToner ApS
Toftebo 13
4681 Herfølge

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Dette gælder kun originalvarer. Alle kompatible produkter er omfattet af vores 100 % tilfredshedsgaranti.


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til BilligToner Kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, kfst@kfst.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Håndtering af personoplysninger

For at du kan afgive ordrer hos BilligToner.dk via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: 

Navn, adresse og e-mail-adresse. 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger udelukkende med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos BilligToner.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indhentes personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker med dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til BilligToner.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

På BilligToner.dk benytter vi logstatistik. Dette er et system, som indsamler oplysninger om, eksempelvis hvor mange besøgende der har været på websitet, hvor de kommer fra osv. Formålet med logstatistikken er at kunne optimere funktionen af websitet til gavn for kunderne. 

Dataansvarlig er BilligToner ApS.

Som registreret hos BilligToner.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Hvis du ønsker en kopi af ordrebekræftelsen, kan du få denne tilsendt. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BilligToner ApS via e-mail: info@billigtoner.dk

Anvendelse af cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

Hos BilligToner.dk går ind for at stoppe spild af papir. Husk derfor at tænke dig om, inden du printer ud. Vi støtter også op om stoppapirspild.dk.

Stop Papirspild mærket

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster intet og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for 60 minutter. At blive medlem hos PriceRunner er gratis og tager kun et par minutter! Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, defekt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti giver altså ingen erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien, samt de gældende betingelser.

BilligToner.dk har Webshop Mærket.