Brother toner

Brother toner

Det er ikke tilfældigt, at Brother med tiden har opnået status som et af de allermest populære printermærker. Ikke alene får du en printer, som du har glæde af i mange år takket være Brothers gode kvalitet; du får også udskrifter, som kan måle sig med mange af Brothers konkurrerende mærker. Oprindelig kommer Brother fra Japan, men netop fordi både printere og tonere sælges til så favorable priser, er mærket i dag udbredt i det meste af verden, herunder naturligvis også i Danmark.

Vælg din Brother serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære Brother toner

Stort udvalg af billige Brother toner

Brothers grundlæggelse ligger mere end 100 år tilbage i tiden og helt omme på den anden side af Jorden, helt præcist Nagoya i Japan, og først i 1958 lanceredes Brother i vores del af verden, første gang i Irland og derefter i Norden. Oprindelig fremstillede Brother alt fra motorcykler til symaskiner, og først med tiden gav den gode teknologiske erfaring grundlag for at gøre indtog på det voksende marked for printere og computere. Brother var således producenten bag verdens første dot matrix printer tilbage i starten af 70’erne.

Den allerførste laserprinter fra Brother blev fremstillet i slutningen af 80’erne, og et årtis tid senere lancerede den japanske it-gigant deres første multifunktionelle laserprinter. Her var printer, scanner, fax og telefon samlet i én og samme Brother maskine. Senere kom den multifunktionelle printer til blækpatroner og derefter en mobil printer, der takket være sit kompakte design hurtigt blev populær. I dag lever markedet for laserprintere stadig i bedste velgående. Og fremtiden er lovende: Nye teknologier, for eksempel 3D-printere, giver gode udsigter for virksomheder som Brother.

Den nordiske filial Brother Nordic A/S tager sin begyndelse i 2011 med hovedkontor her i Danmark og yderligere afdelinger i resten af Norden. Og i mindst lige så lang tid – helt præcist siden 2010 – har BilligToner solgt tonere til Brothers laserprintere og multifunktionsprintere.

Vi har det helt klare mål at være de billigste på markedet, når det kommer til salg af Brother toner. Både de originale tonerpatroner, men også de kompatible Brother toner, som er en hel del billigere end de originale, men som stadig printer i fremragende kvalitet. Mange gange sparer du op til en tredjedel af prisen ved at købe kompatible toner til brother printer i stedet for originale tonerpatroner.

Sort, gul, cyan, eller magenta? Bare rolig – BilligToner fører alle farvepatroner i vores webshop med prisgaranti på alle kompatible tonerpatroner. Bestil hverdage før 17 – så afsender vi samme dag.

Som forhandler af Brother printertoner kan vi bryste os af mange tilfredse kunder hver eneste dag. I vores shop finder du for eksempel TN2220, som er en sort toner til adskillige Brother printere. For eksempel i serierne DCP, HL og MFC – herunder Brother MFC-7360N, Brother DCP-7070DW, Brother DCP-7060D, Brother HL-2240, Brother MFC-7860DW og Brother HL-2220. Fra mange af vores tilfredse kunder, som vi har været i kontakt med, ved vi, tonerne gerne må komme frem så hurtigt som muligt, og af samme grund sender vi din Brother toner samme dag, blot du husker at bestiller en hverdag inden 17. Og har du kommentarer og/eller problemer med din levering, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Den høje kvalitet hos Brother printerne har rod i de mange år, virksomheden har været på banen, og så naturligvis også virksomhedens altid fremadrettede og strategiske visioner.

Brother toner til printer

Siden Brother for omkring 100 år siden blev etableret i Japan, har koncernen ikke stået stille, og siden de i midten a århundredet gjorde sit indtog i Europa, har mange danskere taget mærket til sig. Du finder således en Brother laserprinter eller blækprinter i mange danske hjem, og hvis du ikke allerede er den heldige ejer af en Brother, så er de blandt de mærker, vi hos BilligToner oftest anbefaler vores kunder. Ikke kun fordi vi kan sælge tonere og blækpatroner til Brother billigt, men også fordi vi ved, at det er en printer af god kvalitet.