HP toner

HP toner

Der findes en lang række HP laserprintere, men hvad enten du har en HP LaserJet, HP LaserJet Pro eller en helt tredje af Hewlett-Packards populære laserprintere, og hvad enten du har brug for en toner i sort eller farver (cyan, gul og magenta), så kan du finde den hos BilligToner. Og så er der endda prisgaranti på alle kompatible produkter.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære HP toner

HP tonere til spotpris

LaserJet-printerne er blandt de mest energieffektive laserprintere i verden, og med en HP LaserJet tager du derfor masser af hensyn til miljøet. De miljørigtige løsninger udgør også et stort fokus hos BilligToner, og af samme grund anvender vi miljøvenligpakning og er desuden certificeret som CO2-neutral webshop. Du kan derfor handle med god samvittighed, når du køber dine HP tonere hos BilligToner. Og hvis du oven i købet sparer på ressourcerne og udskriver på begge sider af papiret, så sørger du for, at din HP printer er mindst mulig miljøbelastende.

De noget billigere kompatible tonere er produceret af tredjepart, mens de originale tonere er fremstillet af HP selv. Derfor kan du stadig med sindsro købe kompatible tonere til HP’s printere. Du sparer en del penge og får stadig udskrifter i samme kvalitet, som når du printer med originale tonere.

William Redington Hewlett og David Packard grundlagde HP i en lille garage i Californien i 30’erne, og omkring trekvart århundrede senere var HP verdens førende pc-producent. Og siden 1984 har udviklingen af HP printere været støt stigende. Især LaserJet-serien har mange forbrugere taget til sig.

HP’s nye ePrint-teknologi betyder, at man nu kan printe trådløst fra sin computer, tablet eller telefon. Det er med andre ord slut med irriterende ledninger, og du kan gemme din printer godt af vejen, hvis du ikke vil have den stående fremme.

HP har vundet en del anerkendelser gennem årene, heriblandt Canada’s Greenest Employer Award, World Environment Center Gold Medal Award og Environmental Protection Agency ENERGY STAR Award. Der er hos HP med andre ord et kraftigt fokus på den bæredygtige produktion og en CSR-strategi, som lever op til tidens standarder.

Tonere til HP laserprintere er blandt vores bedst sælgende produkter. Især de sorte laserpatroner, som jo anvendes af alle HP printere, for eksempel i den populære LaserJet-serie, som er en af de største succeser i HP’s mangeårige historie. HP LaserJet findes som helt almindelig laserprinter, men også som en såkaldt multifunktionsprintere, der betyder, at printeren har indbygget scanner. Det er især mindre arbejdspladser, der har stor gavn af begge disse typer HP printere, men efterhånden har flere og flere private husstande også anskaffet sig en HP LaserJet, fordi man oplever, at mange derhjemme har en del udskriftsopgaver – det kan være arbejdsdokumenter, studierapporter og billeder m.m. Hos BilligToner oplever vi derfor en stor efterspørgsel efter lasertonere til private kunder. Samtidig er der flere og flere kunder fra erhvervslivet, der har fået sig en LaserJet-printer fra HP og nyder stor glæde af BilligToners fremragende priser på HP tonere.

Hvis du vælger at købe dine HP tonere hos BilligToner, er du altid sikret som forbruger, da vi er godkendt af e-handelsfonden. Desuden har vores webshop fået e-mærket. Derfor har du en helt unik køberbeskyttelse, for eksempel en økonomisk sikring på helt op til 10.000 kr. pr. handel, når du køber HP tonere eller andre produkter hos BilligToner. Derudover har alle kunder adgang til e-mærkets forbrugerhotline, som er gratis. Vi lever af tilfredse kunder, og vores kundeservice sidder derfor klar til at hjælpe dig, hvis du skulle opleve de mindste problemer med din HP toner.

Så fortvivl ikke, hvis din printer er løbet tør for toner. BilligToner sender nye tonere til dig i dag, såfremt du bestiller inden klokken 17 på hverdage. Samtidig garanterer vi dig markedets billigste priser på alle vores kompatible tonere fra HP.