HP Blækpatroner

HP Blækpatroner

Uanset om du har en HP DeskJet, HP PhotoSmart, HP OfficeJet eller en helt fjerde af Hewlett-Packards populære inkjetprintere, så kan du finde en blækpatron til din HP printer hos BilligToner. Vi forhandler HP blækpatroner i alle farver – sort, cyan, gul og magenta. Og så er der prisgaranti på alle kompatible produkter.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære HP Blækpatroner

HP blækpatroner til spotpris

Er din HP printer løbet tør for blæk? Bare rolig! BilligToner afsender nye blækpatroner til dig allerede i dag, hvis du bestiller før klokken 17 alle hverdage. Og vi lover dig tilmed de billigste priser på alle kompatible blækpatroner til HP.

HP producerer selv de originale blækpatroner, hvorimod de noget billigere kompatible blækpatroner er produceret af tredjepart. Du kan dog sagtens investere i kompatible blækpatroner til din HP printer, idet de giver udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner – og så får du dem billigere.

I Californien i 1939 så HP for første gang dagens lys, da William Redington Hewlett og David Packard i en lille garage grundlagde deres firma. Mange år senere var virksomheden vokset til den førende pc-producent i verden, og siden 1984 har udviklingen af printere desuden befundet sig i en kraftig udvikling. Blandt andet DeskJet-printerne er blevet meget populære. Og dér, hvor det hele begyndte – garagen i Californien – er siden blevet erklæret som en historisk milepæl i den californiske stat.

Den nye ePrint-teknologi fra HP gør det muligt at udskrive trådløst fra både computere og mobile enheder. På den måde slipper du for at have besvær med ledninger, samtidig med at din HP printer ikke nødvendig skal befinde sig i det samme værelse som din computer.

HP har som tidssvarende virksomhed et stort fokus på bæredygtig produktion og en moderne CSR-strategi. Gennem tiden har det givet flere priser, for eksempel World Environment Center Gold Medal Award, Canada’s Greenest Employer Award og Environmental Protection Agency ENERGY STAR Award.

Til din HP printer forhandles for eksempel HP 301 patronerne både som sorte patroner og farvepatroner. Og de noget større XL-patronerne fås både som originale og kompatible blækpatroner, hvilket giver dig mulighed for at få dem til en væsentlig lavere pris. Det vil sige omkring 1/3 af prisen. XL udgaverne af blækpatronerne udskriver mange flere sider sammenlignet med de almindelige blækpatroner. Derfor er der både tid og penge at spare. Derudover fås de originale blækpatroner som en rabatpakke. Her får man en sort blækpatron og en farveblækpatron til en lavere pris. Endelig kan man købe en XL twin pakke, hvor der er to sorte XL blækpatroner i samme pakke.

Blandt printerne i HP’s serier OfficeJet, DeskJet og Envy finder du HP OfficeJet 4630, HP DeskJet 2050, HP Envy 5530, HP OfficeJet 2600 og HP DeskJet 3050. Disse HP serier er de mest udbredte, når det gælder privat brug, og i et stort antal hjem finder man således en af de solide HP-printere. HP blækprinterne er særligt gode til små printopgaver, for eksempel print af grafik og tegninger. Envy-serien er printere, som også har en scanner. På den måde kan du anvende din HP printer som en kopimaskine. Derfor er HP Envy perfekt til mindre hjemmearbejdspladser, hvor man har brug for at kunne printe, men også at kopiere.

Det er en rigtig god idé, at du anvender din HP blækprinter med jævne mellemrum, for eksempel bare ved at udskrive nogle få sider en gang imellem. Dette sikrer, at dysserne i dine HP blækpatronerne bliver tilstoppede, fordi de er udtørrede. Hos visse HP blækprintere finder man en funktion, der selv sørger for at rense dysserne. Det kræver dog, at HP blækprinteren hele tiden er tilsluttet en strømforsyning, så printeren selv kan igangsætte rensefunktionen.