Canon toner

Canon toner

Klik videre og se vores brede udvalg af tonere til de populære printere fra Canon. BilligToners udvalg omfatter såvel de originale tonere til mange af Canons printere, ligesom vi tilbyder et bredt udvalg af kompatible tonere til Canons printerserier. Den kompatible toner er ofte meget billigere, uden at du går på kompromis med den gode kvalitet.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære Canon toner

Billige Canon tonere

I vores webshop har vi såvel sort toner til Canons mange printere som farvepatroner i magenta, gul og cyan – og med markedets laveste priser på kompatible tonere, tør vi garantere, at du ikke får det billigere andre steder. Du finder et stort udvalg af tonere til din Canon printer i alle fire farver – det vil sige sort, gul, magenta og cyan – som mange af Canons laserprintere anvender. Canons laserprintere har fået omfattende udbredelse i det meste af verden, især fordi de er særligt velegnede til hjemmekontoret, hvor du får en prisvenlig printer, der ikke er særlig pladskrævende.

Skulle du have problemer med at udskifte tonerne i din laserprinter fra Canon, anbefaler vi, at du tager kontakt til vores kundeservice på mail eller telefon. Og skulle du ikke være helt tilfreds med dit produkt, har vi 100 % tilfredsgaranti på alle kompatible produkter, også tonerne til Canons laserprintere. Derudover tilbyder vi 120 dages fortrydelsesret til alle private kunder på de originale tonere fra Canon. Læs alt om BilligToners service under Kundeservice-punktet i menuen ovenfor.

Tonerne passer til et bredt udvalg af Canons laserprintere, og under hvert produkt kan du se den fulde oversigt over Canon laserprintere, som tonerne passer til. De kompatible tonere kan anvendes til de samme Canon laserprintere som de originale tonere – blot er de produceret af tredjepart, hvilket er grunden til, at de er væsentlig billigere.

Virksomheden Canon har fremstillet og solgt printere i mange år – den har eksisteret i omkring 80 år, og i 2008 fik de pladsen som nr. 36 på Business Weeks’ liste over de bedste globale mærker. Således har de fastslået deres position som en af verdens førende printerproducenter. Derfor er vi hos BilligToner stolte af at være blevet forhandler af produkter til Canons printere. Og vi tør godt love, at med Canons tonere er vores kunder altid sikret højkvalitetsudskrifter, som imødekommer de fleste kunders behov.

Blandt Canons andre udmærkelser kan nævnes, at de i 2009 fik en 4. plads som Fortune World’s Most Admired Companies. På verdensplans har Canon i dag 245 virksomheder, hvilket gør koncernen til et af de mest kendte printermærker i verden.

Det japanske udtryk Kyosei, som kan oversættes til ”at leve og arbejde sammen til fælles bedste”, er Canons virksomhedsfilosofi. Miljøet har således højeste prioritet hos Canon-virksomheden, som producerer sine produkter under hensynstagen til ressourcebevaring, anvendelse af miljøvenlige stoffer og energivenlighed. Og når det kommer til kvaliteten af produkterne, så forpligter det naturligvis også, hvorfor du kan regne med høj kvalitet, når du ejer en af Canons laserprintere.

Uanset om det gælder de originale tonere og blækpatroner fra Canon eller de kompatible patroner og tonere, vil vi hos BilligToner gøre alt vores bedste for, at vores produkter lever op til dine forventninger. Vores telefoniske kundeservice har åbent alle hverdage fra klokken 9 til 16, så ring endelig, hvis du har spørgsmål angående din Canon-toner. Du kan også skrive en mail til info@billigtoner.dk med spørgsmål og kommentarer.

Hvis din toner er løbet tør for tonerpulver til din Canon laserprinter, finder du hurtig hjælp hos BilligToner. Vi afsender produkter, som vi har på lager, samme dag, hvis bare du bestiller hverdage inden kl. 17. Og fragten sørger vi for at holde i den prisvenlige ende.