Lexmark toner

Lexmark toner

På disse sider finder du BilligToner.dk’s store sortiment af tonerpatroner til Lexmarks printere. Med vores kompatible tonere er du sikret landets billigste priser. Tag et kig i vores sortiment og find printertonere til din Lexmark printer, hvad enten du søger tonere i serierne Optra, E, T eller en helt fjerde af Lexmarks mange populære printerserier.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære Lexmark toner

Stærke priser på Lexmark tonere

BilligToner fører både sorte tonere samt farvetonere (gul, magenta og cyan) til laserprinterne fra Lexmark. Hermed er du sikret hjælp, uanset hvilken tonerpatron der er løbet tør. At tonerne er kompatible betyder, at de passer til Lexmarks maskiner – uden at være produceret af Lexmark selv. Dette sikrer dig billige priser, mens kvaliteten naturligvis er den samme høje som hos de originale tonere.

Lexmark er en af de yngre producenter på markedet, idet firmaet først blev grundlagt så sent som i 1991 – men det har ikke holdt virksomheden tilbage, og på ganske få år er den vokset til et af verdens største og mest populære printermærker og producenter af tonere.

Med hovedkvarter i Kentucky i USA forhandles det kinesisk-ejede Lexmark i dag i mere end 170 lande i hele verden, og som stor multinational koncern er virksomheden sig sit sociale ansvar fuldt bevidst, hvorfor både bæredygtighed og CSR er vigtige hjørnesten i virksomhedens produktudvikling.

Lexmark har således en omfattende CSR-strategi, og virksomheden genbruger både plastik og papir, sidstnævnte som emballage til de forskellige produkter, fx tonere. For sin CSR-indsats har Lexmark modtaget PEZAs Environmental and Employee Awards.

I 2012 udfasede Lexmark sin produktion af blækprintere, så de i dag kun producerer laserprintere, og hos BilligToner forhandler vi naturligvis tonerne – både originale og kompatible – til deres forskellige printermodeller. Herunder: Lexmark ALL IN ONE X, Lexmark C, Lexmark CS, Lexmark CX, Lexmark E, Lexmark M, Lexmark MS, Lexmark MX, Lexmark Optra, Lexmark T, Lexmark X og Lexmark Z.

Hos BilligToner.dk er forsendelsen billig – uanset om du bestiller lidt eller meget. Samtidig kan du forvente hurtig levering. Vi sender nemlig printertonerne din vej samme dag, når blot du bestiller før kl. 17. Så kan du komme i gang med at printe på din Lexmark printer så hurtigt som muligt.

Hvis du har spørgsmål angående vores udvalg af lasertonere, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Også hvis du har brug for hjælp til at skifte toner i din Lexmark printer. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra kl. 9 til 16.