Epson toner

Epson toner

Er din Epson-printer løbet tør for tonerpulver, forhandler BilligToner tonere til priser, der ligger blandt markedets billigste. Tag et kig i vores webshop, hvor du finder et stort sortiment af toner til laserprintere fra Epson. Vi fører tonere til mange af Epsons mest populære serier, fx Aculaser, EPL og LP. Så uanset om du har en sort/hvid-printer eller en farveprinter, kan du finde de helt rigtige tonerpatroner hos os.

Vælg din Epson serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære Epson toner

Billige tonerpatroner til Epsons populære printere

I dag er Epson blandt de største printermærker på markedet, og de danske forbrugere har for længst taget det japanske mærke til sig. I BilligToners webshop fører vi et stort udvalg af tonere til Epsons printere, og vi har sørget for at holde priserne helt i bund – så gå på udkig på vores hjemmeside og find den toner, der passer til din Epson-printer.

Epson blev etableret i 1942 i Japan, og i begyndelsen bestod produktionen af ure. Af samme grund var Epson officiel tidtager ved OL i Tokyo, som blev afholdt i 1964. Virksomheden producerer sin første printer så tidligt som i 1968, men vi skal helt frem til 1990, før Epson indtager det europæiske marked. Det nye hovedkontor kommer til at ligge i Amsterdam.

Epson vinder prisen for bedste fotoprinter ved TIPA Awards i 2014 og slår dermed sin position som moderne printervirksomhed fast. Epson har i dag filialer i næsten 100 lande, og med en synlig CSR-strategi, hvor hensynet til miljøet spiller en afgørende rolle, er Epson klar til at møde fremtidens marked og krav fra den moderne forbruger.

Det er en af Epsons missioner at arbejde hen imod en mere bæredygtig produktion, og miljøvisionen for de næste godt tredive år har blandet andet til formål at reducere CO2-udslippet med 90 procent. Epson genbruger i dag affaldet fra hele deres produktion, ligesom Epsons inkjet-printere har reduceret strømforbruget med over 70 procent (tal fra 2017).

Vi ønsker naturligvis også at tage hensyn til miljøet hos BilligToner, og en af måderne til at genbruge mere elektronik frem for at fremstille nyt er ved at tilbyde kompatible blækpatroner til printere fra Epson. Det gavner både miljøet og din pengepung.

Blandt vores produkter finder du både kompatible og originale tonerpatroner. Sidstnævnte kommer i sagens natur fra producenten – i dette tilfælde Epson – selv. De kompatible tonere, derimod, er fremstillet af tredjepart, hvilket sikrer dig en langt bedre pris – og kvaliteten af dine udskrifter er stadig i bedste kvalitet.