Brother Blækpatroner

Brother Blækpatroner

Vi sælger alle farver i vores webshop – sort, magenta, cyan og gul – og BilligToner tilbyder prisgaranti på de kompatible blækpatroner til brother printere. Bestiller du på hverdage før kl. 17, afsender vi samme dag. Så kan du komme i gang med at udskrive så hurtigt som muligt.

Et af de absolut mest populære produkter på markedet er printerne fra Brother, fordi du her får en langtidsholdbar kvalitetsprinter, der udskriver perfekte prints side efter side. Brother er oprindelig fra Japan, men gennem årene har mærket vundet stor udbredelse herhjemme, især fordi både brother printere og brother blækpatroner ofte er billigere end konkurrenterne.

Vælg din Brother serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære Brother Blækpatroner

Billige Brother blækpatroner

Som forhandler af brother blækpatroner og andre printerprodukter fra Brother har vi mange tilfredse kunder, hvilket også er en af grundene til, at Brother er en af de førende printerproducenter i verden. Fra mange af vores kunder har vi erfaret, at leveringstiden af tonerne gerne må være hurtig, så vi sørger for at afsende allerede samme dag, såfremt du bestiller din Brother blækpatron på hverdage før kl. 17. Vi arbejder hver dag for at tilbyde de laveste priser på blækpatroner fra Brother, men bestræber os samtidig på at give den bedste kundeservice. Skulle du derfor have kommentarer eller problemer med din blækpatron fra Brother, så kontakt os med det samme.

For over 100 år siden blev Brother grundlagt i den japanske by Nagoya, og i slutningen af 50’erne blev printermærket lanceret i Europa, i første omgang i Irland og et årti senere i de nordiske lande. Dengang fremstillede Brother både symaskiner og motorcykler, men som tiden gik, indtog den japanske gigantkoncern ligeledes det voksende computermarked, herunder printerbranchen. Det er således Brother, der producerer den første dot matrix printer i verden. Det sker i 1971.

Den første laserprinter fra Brother kom på markedet i 1987, og knap et årti senere lancerer Brother sin første multifunktionelle laserprinter. Her er printer, scanner, telefon og fax kombineret i ét og samme produkt. Med årene kom såvel den multifunktionelle blækprinter som den kompakte mobile printer, og i dag, hvor vi lever i en virkelighed, hvor det meste foregår online, er der stadig et stort marked for printere, fordi mange stadig gerne vil læse på papir frem for på en skærm. Snart vil mange også have en 3D-printere derhjemme, hvorfor printmarkedet stadig synes at have en stor fremtid.

Brother Nordic A/S blev etableret i 2011, og man finder hovedkontoret i Ishøj, men afdelingen har også filialer i Göteborg, Oslo og Helsinki. Vi hos BilligToner har solgt både originale og kompatible Brother blækpatroner mindst lige så længe – først ordre blev afsendt i 2010.

Det er BilligToners mål at forhandle Brother toner og Brother blækpatroner til brother printere absolut billigst. Det drejer sig om såvel originale blækpatroner fra Brother som noget billigere kompatible blækpatroner, som giver udskrifter i den samme gode kvalitet som originale blækpatroner, blot til en knap så høj pris. Som regel er der gode penge at spare ved køb af brother printer blæk, nogle gange ned til en tredjedel af den oprindelige pris, såfremt du investerer i kompatible blækpatroner i stedet for de originale.

Hvorfor kan Brother printerne være i så høj en kvalitet? Vi tror, det skyldes Brothers mangeårige erfaring og brede kundekontakt, der har bidraget til koncernens enorme popularitet. Også selv om der er over 100 år siden, Brother blev grundlagt i Japan. Siden slut-50’erne har Brother solgt printere på det europæiske marked. I starten fremstillede de alt blandt andet symaskiner, men i vore dage er Brother nok allermest berømt for sine computerprodukter og printere. Med blækpatroner til Brother er du derfor garanteret et godt produkt, der har mage års udvikling bag sig. På BilligToner.dk finder du også tonere til mange andre printere, hvis du har et andet printermærke end Brother.