Brother Blækpatroner

Brother Blækpatroner

Vi sælger alle farver i vores webshop – sort, magenta, cyan og gul – og BilligToner tilbyder prisgaranti på de kompatible blækpatroner til brother printere. Bestiller du på hverdage før kl. 17, afsender vi samme dag. Så kan du komme i gang med at udskrive så hurtigt som muligt.

Et af de absolut mest populære produkter på markedet er printerne fra Brother, fordi du her får en langtidsholdbar kvalitetsprinter, der udskriver perfekte prints side efter side. Brother er oprindelig fra Japan, men gennem årene har mærket vundet stor udbredelse herhjemme, især fordi både brother printere og brother blækpatroner ofte er billigere end konkurrenterne.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære Brother Blækpatroner

Billige Brother blækpatroner

Som forhandler af brother blækpatroner og andre printerprodukter fra Brother har vi mange tilfredse kunder, hvilket også er en af grundene til, at Brother er en af de førende printerproducenter i verden. Fra mange af vores kunder har vi erfaret, at leveringstiden af tonerne gerne må være hurtig, så vi sørger for at afsende allerede samme dag, såfremt du bestiller din Brother blækpatron på hverdage før kl. 17. Vi arbejder hver dag for at tilbyde de laveste priser på blækpatroner fra Brother, men bestræber os samtidig på at give den bedste kundeservice. Skulle du derfor have kommentarer eller problemer med din blækpatron fra Brother, så kontakt os med det samme.

Det er BilligToners mål at forhandle Brother toner og Brother blækpatroner til brother printere absolut billigst. Det drejer sig om såvel originale blækpatroner fra Brother som noget billigere kompatible blækpatroner, som giver udskrifter i den samme gode kvalitet som originale blækpatroner, blot til en knap så høj pris. Som regel er der gode penge at spare ved køb af brother printer blæk, nogle gange ned til en tredjedel af den oprindelige pris, såfremt du investerer i kompatible blækpatroner i stedet for de originale.

Hvorfor bruge Brother blækpatroner?

Når du skal udskrive dokumenter eller printere ønsker du selvfølgelig udskrifter i den bedste kvalitet.

Brother har ry for at producere kvalitetsprintere og tilbehør, og Brother blækpatroner er således ingen undtagelse. Brothers blækpatroner er skræddersyet til at arbejde med Brother printere, hvilket betyder at du får de bedste resultater hver gang du udskriver.

Vi har listet nogle af de vigtigste fordele ved at bruge Brother blækpatroner:

Overlegen kvalitet

Brother blækpatroner leverer udskrifter i en høj kvalitet, hvilket skyldes, at Brother blækpatroner er designet specifikt til at arbejde med Brother printere, og deres teknologi og blæk er optimeret til at producere den bedst mulige kvalitet.

Længere levetid

Brother blækpatroner har en længere levetid end mange konkurrerende mærker og tredjeparts blækpatroner. Dette skyldes, at Brother blækpatroner ofte har en højere blæk-kapacitet, og derfor er mere effektive, hvilket betyder, at du udskifter blækpatroner mindre ofte.

Miljøvenlig

Brother er forpligtet til at reducere deres påvirkning af miljøet, og deres blækpatroner er ingen undtagelse. Brother blækpatroner er fremstillet ud fra genanvendelige materialer, og er designet til at være genanvendelige. Dette betyder, at du kan reducere din egen påvirkning på miljøet ved at vælge Brother blækpatroner.

Lavt blækforbrug

Brother blækpatroner har et lavt blækforbrug, hvilket betyder, at du vil bruge mindre blæk, mens du stadig får højkvalitetsudskrifter. Dette er ikke kun godt for miljøet, men det betyder også, at du kan spare penge i det lange løb.

Garanti for problemfri drift

Brother blækpatroner er kendt for deres problemfri drift. De er designet til at arbejde gnidningsløst sammen med Brother printere, og dette betyder, at du ikke vil opleve problemer som blækudslip eller blokeringer.

Kompatibilitet

Brother blækpatroner er kompatible med et bredt udvalg af Brother printere. Dette betyder, at uanset hvilken Brother printer du har, vil du kunne finde en Brother blækpatron, der passer til den.

Farvestabilitet

Brother blækpatroner er kendt for deres farvestabilitet. De producerer klare og skarpe farver, der forbliver livlige i lang tid.

Brother blækpatroner adskiller sig også fra andre blækpatroner ved deres høje kvalitet, pålidelighed og kompatibilitet med Brother-printere. De er også kendt for deres præcision og jævne blækudskrivning, hvilket resulterer i skarpe og klare farver på dine udskrifter.

Hvordan skifter du din Brother patron?

Hvis du ejer en Brother printer, vil du på et tidspunkt skulle udskifte patronen. Patronerne er en essentiel del af din printers funktion, og at vide, hvordan man skifter dem korrekt, kan forlænge din printers levetid og reducere udskiftningsomkostningerne. I det følgende er den mest hensigtsmåde at skifte en Brother patron forklaret i en række trin:

1. Forberedelse

Inden du begynder på udskiftningen, er det vigtigt at forberede sig. Først skal du sørge for at have en ny patron klar. Det er også en god idé at have et stykke papir eller en klud klar til at tørre eventuelle spild.

2. Identificer den korrekte patron

For at sikre at du køber den rigtige patron, skal du identificere din printers modelnummer og patronnummer. Disse oplysninger kan normalt findes på printersiden eller i brugervejledningen.

3. Fjern den gamle patron

Når du har identificeret den rigtige patron, er det tid til at fjerne den gamle. Åbn printerens låg, og vent til patronholderen automatisk bevæger sig til midten. Fjern derefter den gamle patron ved at trykke på den og trække den forsigtigt ud.

4. Installer den nye patron

Fjern den nye patron fra emballagen, og fjern alle beskyttelsesmaterialer. Sæt den nye patron ind i holderen, og tryk forsigtigt ned, indtil du hører et klik. Luk herefter printerens låg. 

5. Udfør en testudskrift

Inden du begynder at udskrive igen, er det en god idé at udføre en testudskrift for at sikre, at den nye patron fungerer korrekt. Start en testudskrift fra din computer eller printer, og kontroller udskriftens kvalitet.

6. Opbevaring af den gamle patron

Hvis den gamle patron stadig har lidt blæk tilbage, kan den opbevares på en tør og kølig plads, indtil du har brug for at udskifte patronen igen. Hvis patronen er tom, bør du bortskaffe den på en miljøvenlig måde.

Hvordan forlænger du livet på din Brother printer?

Hvis du vil forlænge levetiden på din Brother printer er der flere ting du med fordel kan gøre:

  • Sørg for altid at bruge Brother-blækpatroner eller sikre dig at printerpatronerne du anvender er kompatible med din Brother printer.
  • Udskift blækpatronerne, før de løber tør: Når blækpatronen begynder at løbe tør for blæk, kan det skade printeren, og det kan også medføre, at printerkvaliteten forværres. Sørg derfor for at udskifte blækpatronen, inden den løber helt tør.
  • Rens printerhovedet: Over tid kan printerhovedet blive tilstoppet med tørret blæk eller støv, hvilket kan medføre printfejl eller skade på printeren. Du kan rense printerhovedet ved hjælp af printerens indbyggede funktioner eller ved at anvende specielle rengøringsprodukter fra Brother.
  • Undgå at bruge printerfunktioner, du ikke har brug for: Hvis du vil forlænge din printeres levetid, bør du undgå at bruge funktioner, som du ikke har brug for. For eksempel kan det være en god ide at undgå at udskrive i farver, hvis du kun har brug for sort/hvid-udskrifter.
  •  

Ved at følge disse råd kan du forlænge din Brothers printers levetid og samtidig sikre, at den fungerer optimalt og leverer kvalitetsudskrifter.

Brothers historie

For over 100 år siden blev Brother grundlagt i den japanske by Nagoya, og i slutningen af 50’erne blev printermærket lanceret i Europa, i første omgang i Irland og et årti senere i de nordiske lande. Dengang fremstillede Brother både symaskiner og motorcykler, men som tiden gik, indtog den japanske gigantkoncern ligeledes det voksende computermarked, herunder printerbranchen. Det er således Brother, der producerer den første dot matrix printer i verden. Det sker i 1971.

Den første laserprinter fra Brother kom på markedet i 1987, og knap et årti senere lancerer Brother sin første multifunktionelle laserprinter. Her er printer, scanner, telefon og fax kombineret i ét og samme produkt. Med årene kom såvel den multifunktionelle blækprinter som den kompakte mobile printer, og i dag, hvor vi lever i en virkelighed, hvor det meste foregår online, er der stadig et stort marked for printere, fordi mange stadig gerne vil læse på papir frem for på en skærm. Snart vil mange også have en 3D-printere derhjemme, hvorfor printmarkedet stadig synes at have en stor fremtid.

Brother Nordic A/S blev etableret i 2011, og man finder hovedkontoret i Ishøj, men afdelingen har også filialer i Göteborg, Oslo og Helsinki. Vi hos BilligToner har solgt både originale og kompatible Brother blækpatroner mindst lige så længe – først ordre blev afsendt i 2010.

Hvorfor kan Brother printerne være i så høj en kvalitet? Vi tror, det skyldes Brothers mangeårige erfaring og brede kundekontakt, der har bidraget til koncernens enorme popularitet. Også selv om der er over 100 år siden, Brother blev grundlagt i Japan. Siden slut-50’erne har Brother solgt printere på det europæiske marked. I starten fremstillede de alt blandt andet symaskiner, men i vore dage er Brother nok allermest berømt for sine computerprodukter og printere. Med blækpatroner til Brother er du derfor garanteret et godt produkt, der har mage års udvikling bag sig. På BilligToner.dk finder du også tonere til mange andre printere, hvis du har et andet printermærke end Brother.