Dell toner

Dell toner

Leder du efter billige tonerpatroner til Dell, er du kommet til det rette sted. Hos BilligToner.dk fører vi nemlig et bredt udvalg af prisvenlige tonere af høj kvalitet – både hvad angår Dells farvelaser- og sort/hvid-printere.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Mest populære Dell toner

Billige Dell-toner

Hos BilligToner forhandler vi originale tonerpatroner til de fleste af Dells printere, og vi holder os hele tiden opdateret med udviklingen, så vi altid kan tilbyde tonere til de nyeste Dell modeller. Så uanset om din Dell printer har nogle år på bagen eller er blandt de allernyeste modeller, så har vi bestræbt os på at kunne tilbyde dig en toner, der passer.

Vi fører også kompatible – eller uoriginale/uofficielle – tonere til Dell, hvilket betyder, at du kan finde tonere til priser, hvor alle kan være med. På den måde kan du spare mange penge, hvis du er typen, der printer meget: Eksempelvis som studerende, der skal printe kompendium, eksamensopgaver m.v.

Michael Dell grundlagde sin virksomhed i 1984, og siden har Dell udviklet sig til at være en af de største spillere på markedet. Dells første printer kom på markedet i 2003, og forbrugerne tog hurtigt mærket til sig, så Dell nu ikke længere kun var leverandør af computere, men også et bredt udvalg af tilbehør.

Corporate Social Responsibility – eller CSR – er en vigtig del af forretningsudviklingen hos Dell. Virksomheden har således igangsat en lang række initiativer, der skal forbedre hensynet til miljøet og arbejdsforhold, herunder genbrugsprogrammer, øget energieffektivitet og gode medarbejderforhold i overensstemmelse med gældende etiske standarder hos såvel egne produktionsenheder som hos underleverandører.

Siden 2007 har Dell genbrugt over en halv milliard kilo brugt elektronik, hvilket gør Dell til nummer 1 i verden, når det kommer til genbrug af elektronik. Tilsvarende baserer produktionen af kompatible produkter sig også på elektronikgenbrug, idet de produceres ved at genanvende originale tonere og blækpatroner.

Når de kompatible printertonere produceres, udskiftes printvalse og alle sliddele, hvorefter der påfyldes nyt tonerpulver. Der udføres altid en omhyggelig stikprøvekontrol, inden patronerne leveres til os. Ofte kommer mange af sliddelene og tonerpulveret fra samme underleverandører, som også leverer til originalproducenterne, så der i praksis ikke er nogen fysisk forskel på patronerne. Men priserne er ofte meget forskellige – du sparer som regel mange penge ved at vælge de kompatible alternativer.

BilligToner forhandler et bredt udvalg af Dells produkter, og vi vil gøre vores bedste for, at du ikke skal vente for længe, når Dell-printeren er løbet tør for printerblæk. Derfor sender vi samme dag til alle, der bestiller inden 17. Fragten er billig, uanset hvor stor din ordre er.