Brother Printerpatroner

Brother

Gennem årene har Brother fået status som et af de allermest populære mærker inden for printere og printerpatroner, og det er næppe tilfældigt. Du får nemlig både en printer, som holder i mange år, og som leverer prints, der helt lever op til mange af de konkurrerende mærker. Brother blev grundlagt i Japan, men i dag sælges printerne og printerpatronerne i hele verden, især fordi såvel Brother printere som Brother printerpatroner fås til konkurrencedygtige priser.

Find nemt din printer. Vælg først dit mærke, så serie og derefter model

Vælg mærke
Vælg serie
Vælg model

Billige Brother printerpatroner

Det er vores mål at være markedets billigste forhandler af Brother printerpatroner, såvel de originale printerpatroner som de kompatible printerpatroner, der er en væsentligt billigere end de originale printerpatroner. Du kan dog trygt købe de kompatible printerpatroner, da de stadig printer i høj kvalitet. Og så sparer du ofte op til 1/3 af prisen på de kompatible printerpatroner.

Brother har altid fremstillet printere og printerpatroner i bedste kvalitet, og det skyldes især virksomhedens mangeårige erfaring og altid omstillingsparate strategi. Lige siden virksomheden for cirka 100 år siden blev grundlagt, har Brother udviklet sig med rivende hast, og de europæiske forbrugere har for længst taget mærket til sig. Derfor ser vi mange kunder hos BilligToner, der eftersørger printerpatroner til Brother printere, og heldigvis er vi i stand til at efterkomme vores kunders ønsker. Det er et mærke, vi ikke tøver med at anbefale vores kunder, da Brother printere og printerpatroner både er billige og af meget høj kvalitet.

Det er over 100 år siden, at Brother blev grundlagt i Nagoya i Japan, men først i 1958 gjorde Brother sit indtog i Europa, først i Irland og siden i de nordiske lande. Det var oprindelig blandt andet motorcykler og symaskiner, som Brother var kendt for, men gennem årene blev virksomheden desuden specialister i udviklingen af printere, printerpatroner og computere. Det var for eksempel Brother, der i starten af 1970’erne fremstillede verdens første dot matrix printer.

I slutningen af 80’erne producerede Brother den allerførste laserprinter, og omkring ti år efter sendte Brother sin første multifunktionelle laserprinter på markedet, som bruger Brother toner. Printer, fax, scanner og telefon var nu samlet i samme produkt. Snart kom også den multifunktionelle blækprinter, og markedet for printerpatroner med såvel Brother blækpatroner som tonerpulver fik hermed nyt potentiale.

Brothers nordiske filial åbnede i Danmark i 2011, og ud over det danske hovedkontor ligger der også afdelinger i resten af Norden. Hos BilligToner har vi siden 2010 forhandlet printerpatroner til alle brother printere.