Brother MFC-L2730 / DW

L2730 / DW Brother
Brother MFC-L2730 / DW
180 597 DKK
4.65 5 7

Vi forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC L2730 / DW. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Lige siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Se tips og tricks til denne printer

Tips og tricks til Brother MFC-L2730 / DW

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger nedenstående resetvejledning, kan det løse problemet.

Tænd printeren

1. Tryk på indstillinger - Alle indstillinger - Generel opsætning - Erstat toner

2. Tryk fortsæt

3. Tryk på hjemknappen