Brother MFC-7290

7290 Brother
Brother MFC-7290
141 730 DKK
4.8333333333333 5 13

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 7290. Vi lægger os i selen for at have et stort udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere