Brother MFC-1195 / B

1195 / B Brother
Brother MFC-1195 / B
31 31 DKK
5 5 6

BilligToner tilbyder et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 1195 / B. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere