Brother MFC-L2710 / DN / DW

L2710 / DN / DW Brother
Brother MFC-L2710 / DN / DW
180 597 DKK
4.65 5 7

BilligToner tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC L2710 / DN / DW. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere