Brother MFC-420 / CN

420 / CN Brother
Brother MFC-420 / CN
31 31 DKK
5 5 6

BilligToner sælger et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 420 / CN. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Lige siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere