Brother MFC-5440 / CN

5440 / CN Brother
Brother MFC-5440 / CN
36 36 DKK

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi sælger et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 5440 / CN. Vi lægger os i selen for at have et stort udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-5440 / CN

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

94% positive anmeldelser

Se de nyeste her