Brother MFC-J875 / DW

J875 / DW Brother
Brother MFC-J875 / DW
107 362 DKK

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vi sælger en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC J875 / DW. Vi lægger os i selen for at tilbyde et bredt udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere