Brother MFC-830 / CLN / CLWN

830 / CLN / CLWN Brother
Brother MFC-830 / CLN / CLWN
31 31 DKK
5 5 6

BilligToner sælger et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 830 / CLN / CLWN. Vi lægger os i selen for at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende tilføjes nye produkter.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem kl. 9 og 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vis mere