Brother MFC-L2712 / DN / DW

L2712 / DN / DW Brother
Brother MFC-L2712 / DN / DW
180 597 DKK
4.65 5 7

BilligToner sælger en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC L2712 / DN / DW. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere