Brother MFC-1911 / NW

1911 / NW Brother
Brother MFC-1911 / NW
171 497 DKK
4.9666666666667 5 42

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

BilligToner forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 1911 / NW. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere