Brother MFC-8440 / D / DN / LT / N

8440 / D / DN / LT / N Brother
Brother MFC-8440 / D / DN / LT / N
171 1397 DKK
4.8 5 5

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner sælger et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 8440 / D / DN / LT / N. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere