Brother MFC-L2700 / DN / DW

L2700 / DN / DW Brother
Brother MFC-L2700 / DN / DW
171 587 DKK
4.85 5 47

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner sælger en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC L2700 / DN / DW. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Se tips og tricks til denne printer

Tips og tricks til Brother MFC-L2700 / DN / DW

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger nedenstående resetvejledning, kan det løse problemet.

Tænd printeren

 1. Åben frontklappen ind til toneren og lad den stå åben
 2. Tryk på Menu

 3.  

  Vælg General Setup (1)
 4. Vælg Replace Toner (9)

 5.  

  Tryk OK
 6. Luk frontklappen ind til toneren
 7. Lad printeren varme op