Brother MFC-L2701 / DW

L2701 / DW Brother
Brother MFC-L2701 / DW
171 587 DKK
4.85 5 47

BilligToner forhandler en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC L2701 / DW. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9 og 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere