Brother MFC-210 / C

210 / C Brother
Brother MFC-210 / C
31 31 DKK
5 5 6

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 210 / C. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Se tips og tricks til denne printer

Tips og tricks til Brother MFC-210 / C

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger nedenstående resetvejledning, kan det løse problemet.

Tænd printeren

  1. Åben frontklappen ind til toneren og lad den stå åben
  2. Tryk på MENU i 5 sek. til der står reset eller nulstilling
  3. Tryk ned til der står tnr-hc
  4. Tryk OK
  5. Tryk på STOP-knappen
  6. Luk frontklappen ind til toneren
  7. Lad printeren varme op