Brother MFC-1180 / ME

1180 / ME Brother
Brother MFC-1180 / ME
31 31 DKK
5 5 6

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi sælger et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 1180 / ME. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere