Brother MFC-5840 / CN

5840 / CN Brother
Brother MFC-5840 / CN
36 36 DKK
5 5 6

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

BilligToner forhandler en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 5840 / CN. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-5840 / CN

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

92% positive anmeldelser

Se de nyeste her