Brother MFC-8420

8420 Brother
Brother MFC-8420
181 331 DKK

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 8420. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-8420

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

% positive anmeldelser

Se de nyeste her