Brother MFC-L2735 / DW

L2735 / DW Brother
Brother MFC-L2735 / DW
180 597 DKK
4.65 5 7

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de næsten altid giver lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 9 og 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere