Brother MFC-8820 / D / DN

8820 / D / DN Brother
Brother MFC-8820 / D / DN
181 331 DKK
5 5 1

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner.dk tilbyder en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 8820 / D / DN. Vi lægger os i selen for at have et stort udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Brother MFC-8820 / D / DN

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

91% positive anmeldelser

Se de nyeste her