Brother MFC-J5920 / DW

J5920 / DW Brother
Brother MFC-J5920 / DW
254 385 DKK

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC J5920 / DW. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere