Brother MFC-7240

7240 Brother
Brother MFC-7240
141 730 DKK
4.8333333333333 5 13

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 7240. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere