Brother MFC-8300 / J

8300 / J Brother
Brother MFC-8300 / J
214 1013 DKK
4.9 5 7

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Vis mere

Få hjælp af kundeservice

Hverdage kl. 9 - 17

De sidste 30 dage har kundeservice fået:

96% positive anmeldelser

Se de nyeste her