Brother MFC-1190 / CE

1190 / CE Brother
Brother MFC-1190 / CE
31 31 DKK
5 5 6

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 1190 / CE. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere