Brother MFC-L2750 / DW

L2750 / DW Brother
Brother MFC-L2750 / DW
180 597 DKK
4.65 5 7

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC L2750 / DW. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de næsten altid giver lige så mange prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Se tips og tricks til denne printer

Tips og tricks til Brother MFC-L2750 / DW

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger nedenstående resetvejledning, kan det løse problemet.

Tænd printeren

1. Tryk på indstillinger - Alle indstillinger - Generel opsætning - Erstat toner

2. Tryk fortsæt

3. Tryk på hjemknappen