Brother MFC-9650 / N

9650 / N Brother
Brother MFC-9650 / N
194 914 DKK
4.9 5 7

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 9650 / N. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere