Brother MFC-615 / CL

615 / CL Brother
Brother MFC-615 / CL
31 31 DKK
5 5 6

Vi tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 615 / CL. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der løbende lanceres nye produkter.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere