Brother MFC-610 / CLN / CLWN / CN

610 / CLN / CLWN / CN Brother
Brother MFC-610 / CLN / CLWN / CN
31 31 DKK
5 5 6

Vi tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 610 / CLN / CLWN / CN. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere