Brother MFC-9800 / J

9800 / J Brother
Brother MFC-9800 / J
194 914 DKK
4.9 5 7

Vi sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 9800 / J. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de næsten altid leverer lige så mange prints i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere