Brother MFC-8810 / DW

8810 / DW Brother
Brother MFC-8810 / DW
161 1209 DKK
4.95 5 10

Lige siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vi forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MFC 8810 / DW. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere